Moderne slips med blå tern

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

3 på lager

Moderne slips med blå tern

Hos BalderClothes kan du finde dette moderne slips med blå tern. Slipset er fremstillet i et super lækkert materiale. Selve slipset er en flot, blå navy farve, som passer perfekt både til hverdag og fest. Navy er en af de klassiske toner, der et kan kombineres med andre farver og nuancer. Du får derfor et alsidigt slips der let kan kombineres med de styles du gemmer i skabet. Uanset om du går den helt klassiske vej med sorte bukser, eller grå nålstriber, så får du et slips der med garanti vil pifte dit outfit op. Slipset har desuden et super flot og moderne mønster, som er perfekt til dig der ikke vil have en helt klassisk style. Det moderne twist får slipset til at fremstå eksklusivt, elegant og yderst stilrent. Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet. Derfor får du ikke kun et slips der ser godt ud, men også et der sidder godt omkring din hals. Slipset er utroligt nemt at binde, så du med garanti får et knivskarpt look. Du kan prøve dig frem med flere forskellige slipse-knuder, så du kan finde den der passer bedst til dig, din stil og din personlighed. Med dette slips får du mulighed for at sætte et unikt og personligt præg på dit look, uanset om du bruger slipset sammen med et klassisk jakkesæt eller en casual skjorte. Ønsker du et mere stilrent og eksklusivt look, så anbefaler vi at du styler slipset med en af vores flotte slipsenåle. Super stilrent og elegant.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Moderne slips med blå tern er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Moderne slips med blå tern: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Moderne slips med blå tern: 1. Er Moderne slips med blå tern modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.