Moderne slips med mønster

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

9 på lager

Moderne slips med mønster

Et moderne slips med mønster, Fra BalderClothes. Et super lækkert og moderne slips, til den moderne mand. Klassiske linjer sørger for at slipset både kan bruges til hverdag og fest, men også til de finere begivenheder. Slipset kommer i en utrolig flot navy-farve, som let kan kombineres med andre toner og nuancer. Slipset har en helt klassisk udskæring, men med et super moderne, dansk design Udover at komme i en flot farve, så har slipset et lækkert design, som med garanti vil være med til at pifte dit outfit op. Det flotte mønster skaber blikfang og vil helt sikkert være perfekt til dig der ønsker et unikt slips. Hos BalderClothes har vi kvalitet i højsæde. Det betyder at vores vare er fremstillet af den bedste kvalitet – og det gælder selvfølgelig også vores slips. De femstilles i materialer der ikke kun ser godt ud, men som også er ehagelige at have på. Samtidig er vores slips lette at binde, så du får et slips der sidder knivskarpt – hver gang. Du kan selv bestemme hvilken slipse-knude der passer til dit look og personlige stil. BalderClothes forhandler modetøj og accessories til den moderne mand. Vores udvalg af produkter og styles er utroligt bredt og vi tror på at du kan finde det du leder efter. Vores styles kommer i et klassisk design, med et moderne twist. Det er dansk design når det er bedst og du får mulighed for at sammensætte et stilfuldt og elegant look, samtidig med at du opretholder et moderne twist. Style dit slips op med en af vores fantastisk slipsenåle, for et mere eksklusivt look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Moderne slips med mønster er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Moderne slips med mønster: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Moderne slips med mønster: 1. Er Moderne slips med mønster modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.