Moderne slips med mønster

Moderne slips med mønster 1

Moderne slips med mønster

4.7 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Moderne slips med mønster

Et moderne slips med mønster, Fra BalderClothes. Et super lækkert og moderne slips, til den moderne mand. Klassiske linjer sørger for at slipset både kan bruges til hverdag og fest, men også til de finere begivenheder. Slipset kommer i en utrolig flot navy-farve, som let kan kombineres med andre toner og nuancer. Slipset har en helt klassisk udskæring, men med et super moderne, dansk design Udover at komme i en flot farve, så har slipset et lækkert design, som med garanti vil være med til at pifte dit outfit op. Det flotte mønster skaber blikfang og vil helt sikkert være perfekt til dig der ønsker et unikt slips.

Hos BalderClothes har vi kvalitet i højsæde. Det betyder at vores vare er fremstillet af den bedste kvalitet – og det gælder selvfølgelig også vores slips. De femstilles i materialer der ikke kun ser godt ud, men som også er ehagelige at have på. Samtidig er vores slips lette at binde, så du får et slips der sidder knivskarpt – hver gang. Du kan selv bestemme hvilken slipse-knude der passer til dit look og personlige stil.

BalderClothes forhandler modetøj og accessories til den moderne mand. Vores udvalg af produkter og styles er utroligt bredt og vi tror på at du kan finde det du leder efter. Vores styles kommer i et klassisk design, med et moderne twist. Det er dansk design når det er bedst og du får mulighed for at sammensætte et stilfuldt og elegant look, samtidig med at du opretholder et moderne twist. Style dit slips op med en af vores fantastisk slipsenåle, for et mere eksklusivt look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

Curabitur in nec libero massa leo pulvinar Aliquam neque.