Moderne slipsenål i sølv

moderne slipsenål i sølv

Moderne slipsenål i sølv

4.7 out of 5

129,00 DKK

  • Dansk design
  • Lavet i stål
  • Elegant og stilren!
  • Holder slipset på plads
Tilgængelighed: Kun 7 tilbage på lager (kan bestilles som restordre) Kategorier: , ,

Beskrivelse

Moderne slipsenål i sølv

En slipsenål er en både praktisk og flot tilføjelse til dit outfit. Det er en lille detalje, som kan ende med at gøre en stor forskel. Formålet med en slipsenål er nemlig at holde dit slips på plads. Har man ikke en slipsenål, kan man risikere, at slipset hænger og flagrer, eller at det ender med at hænge skævt. Med en slipsenål kan man sikre sig, at slipset bliver hængende, hvor det skal – hele aftenen. Samtidig er det en fin accessorie, som kan være med til at sætte prikken over i’et i outfittet. Et godt eksempel er denne moderne slipsenål i sølv, som passer til langt de fleste sæt og slips.

Enkel og moderne slipsenål

Hvis du gerne vil have et enkelt udtryk, er denne moderne slipsenål i sølv et oplagt valg. Idet den er fremstillet af stål og har sølvfarven, vil den især egne sig godt til mørkere slips som fx mørkeblå, mørkerød eller sort. Det elegante og stilrene design er dansk og egner sig godt til den nordiske stil. Slipsenålen er nemlig ganske enkel i sit udtryk med få, velplacerede detaljer. Derfor er denne moderne slipsenål i sølv velegnede til mange forskellige begivenheder, lige fra konfirmationer og bryllupper til forretningsmiddage og jubilæumsfester. Uanset hvordan du sammensætter dit outfit, vil denne lille slipsenål være prikken over i’et og udgøre en fin detalje, som medvirker til en fuldendt helhed.

En fin gave

Denne moderne slipsenål i sølv er også en udmærket gaveidé til en mand, du holder af. Den er også et godt valg som gave til en konfirmation, hvor den symbolsk anerkender overgangen fra dreng til mand. Slipsenålen er fremstillet af gode materialer, hvilket sikrer en lang holdbarhed, og at overfladen bevarer sit pæne udseende. Det sikrer, at slipsenålen kan bruges igen og igen.

 

 

Se også vores store udvalg af slips 

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

Phasellus ultricies diam risus mattis consectetur quis Aenean nec ut pulvinar non