Moderne slipsenål i sølv

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Moderne slipsenål i sølv

En slipsenål er en både praktisk og flot tilføjelse til dit outfit. Det er en lille detalje, som kan ende med at gøre en stor forskel. Formålet med en slipsenål er nemlig at holde dit slips på plads. Har man ikke en slipsenål, kan man risikere, at slipset hænger og flagrer, eller at det ender med at hænge skævt. Med en slipsenål kan man sikre sig, at slipset bliver hængende, hvor det skal – hele aftenen. Samtidig er det en fin accessorie, som kan være med til at sætte prikken over i’et i outfittet. Et godt eksempel er denne moderne slipsenål i sølv, som passer til langt de fleste sæt og slips.

Enkel og moderne slipsenål

Hvis du gerne vil have et enkelt udtryk, er denne moderne slipsenål i sølv et oplagt valg. Idet den er fremstillet af stål og har sølvfarven, vil den især egne sig godt til mørkere slips som fx mørkeblå, mørkerød eller sort. Det elegante og stilrene design er dansk og egner sig godt til den nordiske stil. Slipsenålen er nemlig ganske enkel i sit udtryk med få, velplacerede detaljer. Derfor er denne moderne slipsenål i sølv velegnede til mange forskellige begivenheder, lige fra konfirmationer og bryllupper til forretningsmiddage og jubilæumsfester. Uanset hvordan du sammensætter dit outfit, vil denne lille slipsenål være prikken over i’et og udgøre en fin detalje, som medvirker til en fuldendt helhed.

En fin gave

Denne moderne slipsenål i sølv er også en udmærket gaveidé til en mand, du holder af. Den er også et godt valg som gave til en konfirmation, hvor den symbolsk anerkender overgangen fra dreng til mand. Slipsenålen er fremstillet af gode materialer, hvilket sikrer en lang holdbarhed, og at overfladen bevarer sit pæne udseende. Det sikrer, at slipsenålen kan bruges igen og igen.

 

Se også vores store udvalg af slips 

Moderne-slipsenaal-i-soelv
Moderne slipsenål i sølv

 .

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.