Mønstret slips sort og rødt

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

3 på lager

Mønstret slips sort og rødt

Fantastisk flot, mønstret slips i sort og rødt. Dette slips kommer i et utroligt flot design, med et diskret, gennemgående mønster. Slipset har ikke de vilde pang-farver eller sindssyge mønstre, men vi garanterer at det stadig vil skille sig ud i mængden! Det flotte rød-sorte mønster giver slipset et helt unikt og spændende look, som let kan kombineres med et hav af andre styles. Du kan både bruge slipset til hverdag og til fest. De eksklusive design giver slipset et luksuriøst look, som passer perfekt til det klassiske jakkesæt. Du kan også sagtens bruge slipset sammen med en mere casual skjorte. Du får altså et alsidigt slips i et flot, dansk design. Hos BalderClothes finder du modetøj og accessories til mænd, i en helt fantastisk kvalitet. Vores slips fremstilles af de bedste materialer, så du ikke kun får er produkt der ser godt ud. Slipset vil også være behageligt at have på, og let at binde. Så du kan sagtens kaste dig ud i at binde de mange forskellige slipseknuder der findes. En slipseknude kan også være en god måde at udtrykke ens personlige stil på. Du kan altid vælge den “normale” og velkendte “four-in-hand” knude eller Windsor-knuden. Du kan også spice den op med den populære Mads Christensen knude, også kaldt Eldredge Knot. Valget er helt op til dig. Vil du gerne have et ekstra stilrent og elegant look, så kan du investere i en af vores slipsenåle. Med en slipsenål har du nemlig altid styr på slipset.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Mønstret slips sort og rødt er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Mønstret slips sort og rødt: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Mønstret slips sort og rødt: 1. Er Mønstret slips sort og rødt modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Rød, Sort

Farve

Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.