Mønstret slips sort og rødt

Mønstret slips sort og rødt
Mønstret slips rødt og sort

Mønstret slips sort og rødt

4.5 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Mønstret slips sort og rødt

Fantastisk flot, mønstret slips i sort og rødt. Dette slips kommer i et utroligt flot design, med et diskret, gennemgående mønster. Slipset har ikke de vilde pang-farver eller sindssyge mønstre, men vi garanterer at det stadig vil skille sig ud i mængden! Det flotte rød-sorte mønster giver slipset et helt unikt og spændende look, som let kan kombineres med et hav af andre styles. Du kan både bruge slipset til hverdag og til fest. De eksklusive design giver slipset et luksuriøst look, som passer perfekt til det klassiske jakkesæt. Du kan også sagtens bruge slipset sammen med en mere casual skjorte. Du får altså et alsidigt slips i et flot, dansk design.

Hos BalderClothes finder du modetøj og accessories til mænd, i en helt fantastisk kvalitet. Vores slips fremstilles af de bedste materialer, så du ikke kun får er produkt der ser godt ud. Slipset vil også være behageligt at have på, og let at binde. Så du kan sagtens kaste dig ud i at binde de mange forskellige slipseknuder der findes. En slipseknude kan også være en god måde at udtrykke ens personlige stil på. Du kan altid vælge den “normale” og velkendte “four-in-hand” knude eller Windsor-knuden. Du kan også spice den op med den populære Mads Christensen knude, også kaldt Eldredge Knot. Valget er helt op til dig. Vil du gerne have et ekstra stilrent og elegant look, så kan du investere i en af vores slipsenåle. Med en slipsenål har du nemlig altid styr på slipset.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

mi, sit odio Aliquam nec facilisis libero.