Mørkeblå Butterfly med motiv

Blå butterfly med motiv 2

Mørkeblå Butterfly med motiv

4.5 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Mørkeblå Butterfly med motiv

Stilfuld mørkeblå butterfly med motiv. Denne stilfulde butterfly kommer i et meget klassisk design, i den flotteste mørkeblå farve. Farven kan let kombineres med andre nuancer og toner, så du får en alsidig butterfly, der passer til et hav af forskellige jakkesæt, suits og skjorter. Denne butterfly har dog også en yderst moderne twist. Den har nemlig et utroligt lækkert, rødligt mønster. Mønsteret giver butterflyen et unikt og personligt udtryk, som du kan bruge til at pifte dit outfit op.

En butterfly er et must-have i skabet. Denne accessories har i mange år været en fast del af mandens garderobe – og det kan vi godt forstå. Den er super elegant og stilfuld. Med en butterfly har du mulighed for at pifte dit outfit op, og give sættet et elegant touch. Det fine mønster står flot frem på stoffet, og giver et særligt look. Denne butterfly er pre-bundet, hvilket betyder at du slipper for at bruge tiden på at binde den helt perfekte sløjfe. Butterflyen er perfekt til dig der gerne vil have et knivskarpt look hver gang.

Hos BalderClothes kan du finde et stort og bredt udvalg af forskellige butterflies, så du kan finde den der passer perfekt til din stil og dine behov. Med vores klassiske butterlies har du mulighed for at pifte ethvert outfit op og du vil med garanti være festens stilfulde midtpunkt. Vi forhandler kun produkter i den absolut bedste kvalitet, så du får en butterfly der er lækker at se på, men som samtidig også er super behagelig.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: