Mørkeblå prikket Butterfly

Original price was: 199,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bundet – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

8 på lager

Mørkeblå prikket Butterfly

Leder du efter en mørkeblå prikket butterfly? Så har du fundet den! Hos BalderClothes er vi vilde med butterflies. Derfor har vi et bredt sortiment af forskellige styles, nuancer og mønstre, så du kan finde den der passer til dit behov. Denne mørkeblå butterfly kommer med prikker. Den flotte farve kan let kombineres med andre farver, så du let skal style butterflies som det passer dig. En butterfly er perfekt – både til hverdag og til fest. Den klassiske accessories har været en fast del af mandens stil gennem mange år. I dag bliver den brugt til en række forskellige begivenheder, men også til hverdag. En mørkeblå prikket butterfly vil med sikkerhed være med til at givet dig et super lækkert, stilfuldt og eksklusivt look. Butterflyen kommer i en flot, mærk farve, der passer perfekt ind i den moderne mands skab. Alle vores butterflies er pre-bundne, hvilket betyder at du slipper for at bruge tid på at binde den perfekte sløjfe. Vores butterflies sidder knivskarpt og lige i skabet – hver gang. De er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer, så du ikke kun får en butterfly i et flot design, men også en der er behagelig at have på, og som beholder sin form. Butterflyen er uden tvivl et accessories du skal have i din garderobe. Det er en perfekt mulighed for at udtrykke din personlige stil og kan sagtens bruges i hverdagen og til fest. Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af tøj til den moderne mand.

Se vores store udvalg af skjorter

. Mørkeblå prikket Butterfly er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Mørkeblå prikket Butterfly: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Mørkeblå prikket Butterfly: 1. Er Mørkeblå prikket Butterfly modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.