Orange Slips Med Blomst

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

9 på lager

Orange Slips Med Blomst

Orange Slips Med Blomst er et kvalitets slips til den moderne slipse-entusiast, som har mod på at bære et unikt tilbehør. Vi har selvfølgelig produceret denne model efter kunstens regler med højkvalitets silke, så du får et virkelig komfortabelt slips, som du hverken bliver træt af i løbet af din arbejdsdag eller under festlighederne ved sociale arrangementer.  

Sommerligt Look

Ved sol og glade dage vil denne model være en solid erstatning for vinterens kolde farver. Her vil du let kunne kombinere vores slips med en casual hvid skjorte og et par fine bukser for at opnå et varmt og lækkert sommerligt look. Vores model er designet efter de klassiske mål med en pasform 6 cm i bredde og 150 cm langt, og du kan derfor gå sommeren imøde med stylet Windsor-knude rundt om nakken.. Orange Slips Med Blomst er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Orange Slips Med Blomst: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Orange Slips Med Blomst: 1. Er Orange Slips Med Blomst modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Orange Slips Med Blomst er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Farve

Orange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.