Prikket butterfly

Original price was: 199,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bundet – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

8 på lager

Prikket Butterfly

Prikket butterfly fra BalderClothes. Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af lækre, moderne og super fede butterflies. Denne model kommer i den klassiske navy-farve, med fine, farverige prikker. Den blå nuance kan let kombineres med andre toner og farver. Derfor får du altså en alsidig butterfly der passer til hverdag og til fest. Uanset om du styler den med et fint jakkesæt eller en mere casual skjorte, så vil denne butterfly med sikkerhed give et super fedt look. Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet. Derfor er vores butterflies fremstillet i kvalitetsmaterialer, som ikke kun ser godt ud, men også er behagelige at have på. Vores modeller komme pre-bundne. Det betyder at du får en butterfly der sidder knivskarpt – hver gang! Du skal ikke bruge tiden på at binde en perfekt sløjfe, eller være urolig for om den sidder ordentligt. En pre-bundet butterfly er perfekt til dig der gerne vil have et look der sidder lige i skabet. Denne prikket butterfly vil med sikkerhed pifte dit outfit op. Den skønne blå farve bliver komplimenteret af multifarvede prikker, som giver din butterfly et unikt præg. En butterfly kan være med til at give dig et klassisk, stilfuldt og eksklusivt look. Uanset om du er på vej i byen med dine venner, eller har den på til hverdag, så er du garanteret en accessories som folk vil kigge efter – og denne model er ingen undtagelse! Du får mulighed for at skabe et stilsikkert look, med et lækkert, moderne twist. Du har også mulighed for at finde din næste skjorte her hos os. Tag et kig på vores sortiment og find den der passer perfekt med din prikket butterfly.

Se vores store udvalg af skjorter

. Prikket butterfly er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Prikket butterfly: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Prikket butterfly: 1. Er Prikket butterfly modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.