Prikket slips brunt og guld

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

5 på lager

Prikket slips brunt og guld

Det rigtige slips kan være prikken over i’et, når man skal klædes fint på. Dette prikkede slips i brunt og guld er et oplagt valg til dig, der gerne vil skille dig lidt ud. Et ensfarvet slips kan være ganske fint, men hvis man vil have lidt ekstra wow-effekt, er dette prikkede slips i brunt og guld oplagt. Dette stilede slips kan mixes og matches på mange måder for at give netop det udtryk, som du går efter. Det vil eksempelvis gå rigtigt godt sammen med en habit i sorte eller brune nuancer. Slipset er ikke alene lækkert at se på, men også behageligt at røre ved. Slipset er nemlig fremstillet af de absolut bedste materialer, hvilket sikrer, at du får meget for pengene.

Det perfekte slips til mange lejligheder

Selvom dette prikkede slips i brunt og guld skiller sig lidt mere ud end et ensfarvet af slagsen, er det stadig så afdæmpet, at det sagtens kan bruges igen og igen. Mangler du det perfekte slips til en fødselsdagsfest, en forretningsmiddag eller noget helt tredje, er dette prikkede slips i brunt og guld værd at se nærmere på. Slipset kan desuden matches med forskellige slipsenåle i sølv eller guld for at give et nyt udtryk.

Lækre materialer og høj kvalitet

Køber du dit nye slips hos os, er du altid sikret høj kvalitet for pengene. Det gør, at dette slips i brunt og guld kan bruges igen og igen. Selvom det er vigtigt med lækre materialer, er der ingen grund til at betale for meget for et nyt slips. Derfor fås dette prikkede slips i brun og guld også til en utroligt konkurrencedygtig og fair pris. Slipset skal vaskes ved 40° og sorteres med andet farvet tøj. Slipset kan desuden tørretumbles og stryges, hvis der er behov for det.      

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Prikket slips brunt og guld er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Prikket slips brunt og guld: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Prikket slips brunt og guld: 1. Er Prikket slips brunt og guld modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Brun, Guld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.