Prikket slips guld og sort

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

5 på lager

Prikket slips guld og sort

Dette slips kommer i et eksklusivt og moderne design. Slipset har et prikket design og kommer i guld og sort. Det specielle design giver slipset et luksuriøst og eksklusivt design, som passer både til hverdag og fest. Den mørke nuance sørger for at slipset kan sammensættes med en række andre farver og toner. Hos BalderClothes synes vi nu at det eksklusive design passer særdeles godt sammen med et klassisk jakkesæt. Ved at vælge et klassisk look kan slipset skinne igennem. Med et slips har du mulighed for at udtrykke din personlighed, på en elegant og stilren måde. Hos BalderClothes har du mulighed for at finde modetøj og accessories til mænd. Vores sortiment er bredt og du kan finde alt fra skjorter, poloer og bukser, til slips og butterflies. Fælles for vores produkter er, at de fremstilles i den bedste kvalitet. Derfor får du ikke kun et slips i et flot design, men også et slips der sidder behageligt. Desuden er slipset let at binde, så du får en knivskarp knude, der sidder lige i skabet – hver gang. Du har også mulighed for at style dit slips op med en af vores slipsenåle. En slipsenål er perfekt til dig der gerne vil have styr på slipset og sørge for at det sidder lige. Derudover er nålen super elegant og stilfuld. Tag et kig på vores sortiment og find den slipsenål der passer til dig, dit slips og din personlige stil.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Prikket slips guld og sort er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Prikket slips guld og sort: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Prikket slips guld og sort: 1. Er Prikket slips guld og sort modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Guld, Sort

Color
Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.