Prikket Sort Butterfly

Prikket grøn butterfly

Prikket Sort Butterfly

4.3 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Prikket Sort Butterfly

Hos BalderClothes kan du købe en prikket sort butterfly. Vi går meget op i herremode. Derfor kan du finde en række lækre styles på vores webshop – også butterflies! Butterflies har igennem mange år været en fast del af mandens klædeskab. Den er ofte blevet set som en accessories man har på til de fine begivenheder, men denne opfattelse er forældet. I dag bliver butterflyen brugt til mange andre begivenheder – også hverdagen.

En prikket sort butterfly kan være med til at pifte ethvert outfit op. Den sorte, klassiske farver kan nemt sættes sammen med et hav af andre farver og nuancer. På den måde får du en alsidig butterfly, som kan bruges sammen med de fleste styles. Derudover har denne butterfly nogle utroligt fine prikker, som giver et unikt look. Med denne butterfly får du altså en accessories som vil passe til de mange forskellige styles du allerede gemmer i skabet, men som samtidig giver dig mulighed for at sætte et personligt statement.

Hos BalderClothes er alle vores butterflies pre-bundet. Det betyder at du ikke skal bruges tiden på at binde en sløjfe. Du få en der sidder knivskarpt – hver gang. Vores butterflies fremstilles i en utrolig lækker kvalitet, som ikke kun ser godt ud, men også holder pasformen og er behagelig at have på. En butterfly er en perfekt mulighed for at pifte dit outfit op, og samtidig sætte et personligt præg på dit look. BalderClothes forhandler butterflies og mange andre moderne styles, som med garanti vil givet liv til dit klædeskab.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: