Rødt Prikket Slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

11 på lager

Rødt Prikket Slips

Moderne rødt prikket slips fra BalderClothes. Der er ingen tvivl om at de fleste mænd har et slips gemt i skabet. Slipset har igennem mange år været fast inventar i mandens garderobe – og vi kan godt forstå hvorfor. Slipset er perfekt, både til hverdag og til fest. Den klassiske accessories kommer i et væld af styles og farver, så du kan finde den der passer perfekt til dig. Her finder du et slips i en klassisk, rød farve, som med garanti kan kombineres på kryds og tværs med andre farver og styles. Dette slips har et moderne twist og kommer med prikker, som giver slipset et moderne touch. Et slips er et klassisk og stilfuldt tilbehør til den moderne mand. Uanset om du bruger det sammen med et jakkesæt eller en casual skjorte, så giver slipset dig et super stilrent look. Med dette rød prikket slips har du mulighed for at sætte et unikt præg på din stil og pifte dit outfit op. Slipset kan være med til at udtrykke din personlighed og give et mere iøjnefaldende look. Med et slips fra BalderClothes er du garanteret et eksklusivt look og et slips der sidder knivskarpt. Slipset er fremstillet i de bedste materialer, så du ikke kun får et slips der ser godt ud, men som også er let at binde og som sidder helt perfekt. Hos BalderClothes har du også mulighed for at finde den perfekte skjorte. På den måde kan du vælge en style der passer perfekt til dette super moderne og eksklusive slips.

Se også vores store udvalg af skjorter

. Rødt Prikket Slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Rødt Prikket Slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Rødt Prikket Slips: 1. Er Rødt Prikket Slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.