Shorts sort

Shorts sort

399 DKK

Sorte forretningsshorts fra BalderClothes er utrolig stilrene, og alsidige! De kan bruges til ethvert arrangement fra kontoret, til en gå-tur på stranden i sommerheden!

♦ Dansk Design
♦ 100% Bomuld
♦ Stilrene, og alsidige shorts!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest

Varenummer (SKU): N/A
Ryd
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger
  • Yderligere information
  • Anmeldelser (0)

Beskrivelse

Klassiske sorte shorts

Klassiske sorte shorts skal høre til i enhver mands garderobe, og her har vi et kanon bud på netop sådan et par. Sort går til det hele og er en meget alsidig buks, både i kombination med farver, men også sort selv. Kør den evt. i kombination med en hvid t-shirt og et par sorte solbriller for et skarpt retrolook. Du kan også kombinere dette med et par lækre sneaks, så det stilrene i shortsene står mere frem.

Shortsene er som vores to øvrige modeller udført i 100% bomuld, som klart er det foretrukne i sommervarmen og til fest. Der er luft og bevægelighed, og de føles ikke tunge eller stramme, som pæne shorts ofte kan komme til. Sæt derfor dig selv og festen i fokus og lad dit tøj tale for sig selv. Vi er meget begejstrede for disse shorts, og ved den passer i enhver drengerøvs garderobe. Shortsene er lavet i høj kvalitet, så de holder pasformen i mange år. Samtidig bliver de ikke hurtigt forvasket.

 

Klassisk look med sorte shorts

De sorte shorts har et klassisk look, som kan bruges i kombination med forskellige slags overdele. En løs skjorte til en varm sommerdag vil skabe et lækkert udtryk, som ikke ser for sløset ud. Samtidig kan en mørkegrå t-shirt også give et moderne look, der passer godt til disse shorts. Produktet fås i forskellige størrelser. De sorte shorts er ekstremt stilrene og har et klart snit. Dette gør dem også mulige at bruge på f.eks. kontorer, hvor det er passende med shorts til at arbejde i sommervarmen. Her kan du stadig holde stilen selvom du gerne vil lufte benene. Kombiner eventuelt disse lækre klassiske shorts med en flot Polo eller skjorte på arbejdspladsen. Så holder du dit professionelle og stilrene look, samtidig med at du er behageligt klædt på.

 

Produktspecifikationer:

Størrelser: 32, 34

Se også vores Poloer og Skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Yderligere information

Størrelse

32 – M, 34 – L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: