Signature – Blå med prikker

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Signature – Blå med prikker

99,00 Kr.

Dette er en rigtig flot, og livlig skjorte. Skjorten er mørkeblå med polkaprikker, som giver et interessant og flot look.
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Farve
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Blå Skjorte med prikker

Vi har haft de allerbedste skræddere til at håndplukke bomulden til denne skjorte, som efterfølgende er designet i farve og stil, som emmer af mand og selvsikker udstråling. Den blå skjorte har en helt perfekt pasform i slimfit og sidder ekstremt flot på overkroppen. Denne skjorte er håndlavet i dansk design, hvilket giver en unik oplevelse både for dig der skal gå med den, men også for de personer, der betragter denne blå skjorte udefra.

Skjorten er lavet i en flot, mørkeblå farve med prikker, som giver et friskt og spændende touch men stadig holdt maskulint. Vi mener, at alle burde have en skjorte som denne, hvor der virkelig er kælet for selv de mindste detaljer.

Skjorten udstråler magt og seriøsitet, og den skaber respekt med sin elegance og knivskarpe finish, der er i alle detaljerne. Intet er tilfældigt på denne skjorte fra BalderClothes, som bør hænge i alle mænds klædeskab. Den er velegnet til festlige lejligheder, men kan også bruges som en rigtig businesskjorte. Den blå skjorte med prikker kan kombineres på mange forskellige måder. Vores anbefalinger er, at den bruges uden jakke eller jakkesæt, og kan dermed også kombineres med andre slags bukser.

Blå skjorte med frække detaljer:

Skjorten har mange udfordrende detaljer. Først og fremmest skaber prikkerne liv omkring skjorten, mens der er mindre ikoner, der fremgår diverse steder på skjorten. Dette er med til at bryde med prikkerne, der ellers er gennemgående i designet. Samtidig er den blå skjorte produceret i høj kvalitet, hvilket klart kommer til udtryk i designet. Dette ses (og mærkes) tydeligt, når du modtager skjorten, og du vil elske dit køb fra første gang du benytter den.

Bestil skjorten i dag, og få en unik designmæssig oplevelse.

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld
Farve: Blå / Prikker
Fabrikation: Signature

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results