Available Filters
Signature-blaa-skjorte-med-tern
Signature – Blå skjorte med tern

599,00 Kr.

599,00 Kr.

Vælg muligheder

Signature – Blå skjorte med tern

599,00 Kr.

En speciel og lækker blå skjorte med indsyet tern i stoffet. Skjorten er i sit design meget unik, og giver et elegant look.  Skjorten er utrolig livlig og kan dermed bruges på kontoret såvel som til fest!
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

  • Slim-fit
  • Blå skjorte med indsyet tern
  • 100% Strygefri
Farve
Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Blå skjorte med tern

En moderne skjorte skal være utrolig lækker og stilfuld, og her passer den ”business blå” skjorte med tern perfekt ind i enhver maskulin garderobe. Skjorten er udført til perfektion, og du får en skjorte fra vores Signature serie, der er kendetegnet ved godt håndværk og ved, at den er 100 % krølfri! Denne smarte detalje gør den blå skjorte med tern til en mageløs hverdagsskjorte, som du kan iføre dig igen og igen uden at skulle tænke på, om den sidder perfekt på dig!

Stilren og anderledes på den helt rigtige måde – til fest og til hverdag!

Denne fantastiske, blå skjorte med tern udmærker sig ved lækkert, dansk design, som gør skjorten til en af de mere eftertragtede modeller på vores side. Den er lavet i 100 % polyester, der er virkelig lækkert at røre ved og gå rundt i, hvilket netop gør skjorten fantastisk til hverdagsbrug. Dette materiale er det optimale, men også lidt oversete materiale til skjorter, da det bidrager til en 100 % krølfri oplevelse med en skjorte, der derfor aldrig skal stryges. Dette er den optimale løsning for dig som forretningsmand, der altid skal se super skarp ud, men som ikke altid har tid til at stryge dine skjorter – men det er også den helt optimale løsning til dig, der bare gerne vil ramme spot-on til en festlig lejlighed!

Dette er nemlig den helt store fordel ved den Signature blå skjorte med tern: Den er universal og kan bruges til enhver lejlighed! Uanset om du går til fancy fest med en stram dresscode eller har et job, der kræver et professionelt look, så er denne skjorte perfekt til lejligheden. Den har de helt rigtige folder, der fremhæver din ryg og dine arme, og den giver dig et utrolig maskulint look, der ikke bliver forstyrret af irriterende syninger og mindre problemer, der kendetegner billigere modeller.

Høj kvalitet i et slimfit, Signature design

Alle vores skjorter på BalderClothes.com er kendetegnet ved en særdeles høj kvalitet, som selvfølgelig også gælder for denne smarte blå, ternede skjorte. Du får de bedste materialer i kombination med fantastiske syninger, der ikke lader noget til tilfældighederne, og der er ingen tvivl om, at der virkelig er blevet kælet for detaljerne med denne kvalitetsskjorte. En flot og professionel skjorte, der simpelthen ikke er set bedre her på siden!

Udover materialer af høj kvalitet, så er denne blå og ternede skjorte lavet i det helt klassiske Signature design, som også kendes fra de tidligere skjorter i serien, og den er lavet i et slimfit design, der passer til langt de fleste – men selv hvis du ikke ligefrem er til slimfit, så er denne skjorte langt fra at være ubehagelig at have på!

Materialer, design og en 100 % krølfri oplevelse gør denne blå skjorte med tern til den perfekte skjorte til alle stilfulde mænd!

 

Kombiner eventuelt denne blå skjorte med tern med nogle af vores lækre accessories 

Yderligere information

Størrelse

M, L, XL

Farve

Sky blå

Du kunne også være interesseret i...

All search results