Available Filters
Blaa-smoking-skjorte
Signature – Blå smoking skjorte

599,00 Kr.

599,00 Kr.

Vælg muligheder

Signature – Blå smoking skjorte

599,00 Kr.

En utrolig flot blå smoking skjorte, som er meget elegant og klassisk. Skjorten kan bruges til alle lejligheder, og arrangementer med sit klassiske look.
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

  • Slim-fit
  • Klassisk smoking
  • 100% bomuld
  • Næsten strygefri
Farve
Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Blå smoking skjorte

Skal du til et officielt arrangement, eller har du brug for en ny skjorte, der er helt klassisk og udstråler stor grad af autoritet og professionalisme, så er denne blå smoking skjorte bestemt den rette skjorte til dig! Ensfarvede skjorter skiller sig ofte ikke ret meget ud, og denne smoking skjorte er ikke anderledes på den front – bortset fra, at kvaliteten af skjorten giver dit look en helt ny grad af autoritær og maskulin stil. Du får ikke bare en almindelig, ensfarvet, blå skjorte – du får kvalitet fra den øverste hylde, der ikke kan trumfes af andre skjorter i denne prisklasse!

Elegant og stilsikker skjorte, der sidder perfekt på din krop!

Denne blå smoking skjorte fra vores eftertragtede Signature serie er en virkelig elegant og stilsikker skjorte, der er designet med detaljen for øje. Den er lavet i 35 % bomuld og 65 % polyester, hvilket sikrer en perfekt pasform, der samtidig er utrolig behagelig at have på. At skjorten ikke er i 100 % bomuld gør også, at den er lettere og mere luftig at have på, ligesom den heller ikke bliver alt for varm på en stegende sommerdag. Skjorterne i Signature serien er lavet i en slimfit pasform, der holder sig tæt til kroppen uden at sidde alt for stramt. Dermed kommer du til at fremstå skarp og ikke mindst maskulin i din nye, blå smoking skjorte! Detaljerne på skjorten gør, at alle dine maskuline træk bliver fremhævet på den bedst tænkelige måde i alt fra syninger og til folder, der er holdt helt simple og elegante. Dermed vil du blive opfattet som en professionel, der har styr på både mode og forretninger – alt dette i en skjorte, der langt fra slår bunden ud af budgettet!

Høj kvalitet, der signalerer høj klasse!

Som tidligere beskrevet er denne blå smoking skjorte ikke bare en hvilken som helst skjorte, som du kan finde på hylderne rundt omkring i det ganske land. Denne skjorte er specielt udvalgt til BalderClothes.com, fordi den udmærker sig ved en høj kvalitet, som vi gerne selv ville gå med på daglig basis. Af netop denne grund er vi stolte af denne smoking skjorte, der med dens høje kvalitet signalerer mindst ligeså høj klasse, der vil gøre sig positivt bemærket ved fester, bryllupper, konfirmationer og andre glædelige lejligheder!

Signature serien står for høj kvalitet over hele linjen, og dette vil du kunne mærke fra første gang, du trækker skjorten over dine arme! Det er kun de bedste materialer, der er blevet udvalgt til denne skjorte, og du vil med garanti blive glad for en blå smoking skjorte, der holder til hverdags- og festlige strabadser. Den blå smoking skjorte er yderst moderne, elegant og maskulin – et perfekt match til dig, der mangler en enkel kvalitetsskjorte til enhver lejlighed!

Kombiner eventuelt denne blå smoking skjorte med nogle af vores lækre accessories 

Yderligere information

Størrelse

M, L, XL

Farve

Sky blå

Du kunne også være interesseret i...

All search results