Signature – Bordeaux med polka prikker

Original price was: 599,00 Kr..Current price is: 99,00 Kr..

Vores populære bordeaux-røde skjorte danner ramme om den klassiske røde skjorte, som er blevet piftet op med polkaprikker i et nyt format, der giver skjorten massere af liv!
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Bordeaux skjorte med moderne polka prikker

Er du til en flamboyant og iøjnefaldende bordeaux skjorte, hvor der er kælet og kræset for alle detaljerne, er denne elegante herreskjorte fra BalderClothes lige dig. Den er fremstillet i 100% bomuld og lavet af vores højtprofilerede skrædder, som virkelig har forstået at fange essensen af, hvad en mand skal kunne bære. Den har en vanvittig lækker pasform, som er super behagelig mod huden. Det er ren velvære, der spreder sig til resten af kroppen og sindet. Med denne unikke slimfit skjorte fra BalderClothes får du en moderigtig og trendsættende skjorte, der er lækkert designet med øje for det yndefulde og og elegante blandet med det klassiske look. Det er en meget stilet skjorte, der emmer af friskhed, selvtillid og maskulinitet. Den røde farve er perfekt til en mand, der virkelig går op i kvalitet og udtrykket af skjorten. Den signalerer magt og selvsikkerhed til fulde. Der er desuden dual knapper og vendbar hand cuff knap til manchetknapper.

Bordeaux skjorte med prikker

Denne skjorte har et farvestrålende udtryk med sin bordeaux farve og sine hvide polkaprikker. Det asymmetriske design giver mønster på tværs af skjorten. Dette giver et godt liv og en stilren skjorte, der kan bruges til mange forskellige lejligheder. Skjorten går godt med mørkere bukser, se de mørke nuancer i den bordeaux farve står frem. Samtidig anbefaler vi et mørkt bælte, der ikke tager for meget fokus fra den farverige skjorte. Skjorten er 100% bomuld og er derfor behagelig at have på, samtidig med at der er den rette holdbarhed. Denne skjorte er en del af vores Signature kollektion, der er kendt for deres unikke designs og gode kvalitet. Du kan derfor se frem til et produkt, som overrasker på tværs af flere parametre. Produktspecifikationer: Materiale: 100% Bomuld Farve: Bordeaux / Polkaprikker Fabrikation: Signature Signature – Bordeaux med polka prikker er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Signature – Bordeaux med polka prikker: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Signature – Bordeaux med polka prikker: 1. Er Signature – Bordeaux med polka prikker modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Mærke

BalderClothes, Ergosport

Farve

Rød

Størrelse

M, XL

Materiale

Bomuld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.