Signature – Hvid Skjorte med prikker

Signature – Hvid Skjorte med prikker

499 DKK

Denne hvide skjorte med polkaprikker giver et professionelt-, men også et livligt look, som både er passende til kontoret og fest!

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Varenummer (SKU): N/A
Ryd
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger
  • Yderligere information
  • Anmeldelser (0)

Beskrivelse

Hvid Skjorte med prikker

Er du på udkig efter en hvid skjorte med prikker? Denne smukke hvide slimfit skjorte fra BaldersClothes er designet til at sidde helt perfekt på kroppen. Det er en virkelig lækker kvalitet i 100% ren bomuld, som er nøje udvalgt af vores dygtige skræddere. Når du køber en skjorte som denne i hvid med sorte prikker og sort linje langs maven i vertikal, så får du et produkt, der er skabt til at sidde som smurt. Der er enormt stor forskel på at have en almindelig skjorte på sammenlignet med dette unikum til prisen.

Den hvide skjorte her kan bruges ved masser af festlige lejligheder. Den er cool, er lettere klassisk, med et strejf af unikhed, og så er den sindssygt lækker at have på. Du får bare mere kvalitet for hver en krone, når du får en skjorte på fra BalderClothes. Den går også godt til arbejdet og udstråler karisma. Det er en fantastisk skjorte, der vil gå særligt godt alene, men som også kan tåle en lækker blazer over sig. Skjorten er designet med unikke knapper, og kan åbnes langs underarmen!

 

Hvid skjorte med prikker i flot dansk design

Skjorten er fyldt med lækre detaljer. De sorte prikker er diskrete, og danner samtidig et mønster på den hvide skjorte. Ned langs knapperne afsluttes designet med to sorte streger, der binder designet sammen. Dette hele er udtænkt i Danmark, og har det klassiske look, som dansk design kan præstere. Finishen er også i orden, og der er kælet for hver en detalje. Kvaliteten er 100% bomuld, og du kan derfor bruge denne skjorte gang på gang uden at den mister hverken pasform eller ser slidt ud. Få en skjorte i fantastisk kvalitet, der er behagelig at have på, hver gang den skal benyttes.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld
Farve: Hvid / Sorte prikker
Fabrikation: Signature

Kombiner eventuelt denne skjorte med nogle af vores lækre accessories 

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Yderligere information

Størrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: