Hvid skjorte med tern
Krølle fire skjorter 2
Blå skjorte med tern 2
Blå skjorte med tern

Signature – Hvid skjorte med tern

4.7 out of 5

499,00 DKK

Hvid skjorte med tern, som er 100% strygefri og er en sand fornøjelse at have på. Fantastisk i både kvalitet og design, og kan benyttes til alle lejligheder!

  • Slim-fit
  • 100% Strygefri
Varenummer (SKU): N/A
Ryd
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger
  • Yderligere information

Beskrivelse

Hvid skjorte med tern

Hvid skjorte med tern – Tiden for ensfarvede og kedelige hvide skjorter er i høj grad forbi, og hvis du gerne vil være den mindste smule med på moden, så er denne hvide skjorte med tern et fantastisk match til den maskuline mand, du er! Du får et nyskabende, men samtidig meget klassisk design, der er diskret, men samtidig kan tilføje noget helt unikt til din stil – altså en kombination af alle de ting, der forventes af en moderne og maskulin skjorte til professionelle mænd!

Høj kvalitet og 100 % krølfri!

Noget af det værste ved en billig skjorte er, at man meget ofte kan mærke, at der ikke er lagt megen vægt på kvalitet, men at der i stedet er optimeret indenfor prisen. Hvis du er vant til dette, så vil denne skjorte udvide din horisont markant!

Denne hvide ternede skjorte er lavet af 100 % polyester, der er utrolig lækkert og føles meget mere premium end en silkeskjorte. Kvaliteten er helt i top, da der kun er brugt de bedste materialer, og polyesteren giver skjorten den funktion, som mange mænd har efterspurgt i meget lang tid: Den er 100 % krølfri, da polyesteren ikke kan krølle! Dermed er det den perfekte skjorte til dig, der gerne vil fremstå professionel, selvom du er meget på farten, og skjorten er særdeles velegnet til hverdagsbrug. Det er dog også i høj grad en universel skjorte, der kan meget mere end styre et arbejdsliv – den er særdeles velegnet til en festlig lejlighed, hvor du skal stille i pænt tøj, der dog ikke længere behøver at være kedeligt!

Signature serien giver dig de nyeste trends!

Selvom du er en professionel og maskulin mand, så gør det selvfølgelig ikke noget, at du er med på moden, og det er du bestemt med denne hvide og ternede skjorte! Skjorten er en del af vores Signature serie, der er kendetegnet ved høj kvalitet og de nyeste trends, således at du er velklædt til enhver lejlighed. Med Signature serien får du en skjorte, der har fået en kærlig og detaljeret behandling, hvor enhver detalje er gennemtænkt, og hvor intet er overladt til tilfældigheder. De nyeste trends med diskrete og detaljerede skjorter er tænkt ind i denne serie – og denne hvide, ternede skjorte er et pragteksemplar, som er utrolig populær hos vores kunder. Du får perfekte syninger og folder, der fremhæver dine maskuline træk, og designet taler helt for sig selv: Dette er en skjorte af højeste kvalitet til en pris, der er til at komme i nærheden af!

Til sidst vil vi gerne fremhæve, at denne hvide skjorte med tern er designet til at være slimfit, hvilket også er med til at fremhæve dine maskuline træk. Dermed ser du altid skarp ud til enhver lejlighed – og behøver vi at fremhæve, at den er 100 % krølfri endnu engang? Du skal aldrig stryge en skjorte igen! Så søger du en hvid skjorte med tern som er fantastisk i både kvalitet og design er den nu fundet!

Kombiner eventuelt denne hvide skjorte med tern med nogle af vores lækre accessories 

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Yderligere information

Størrelse

M, L, XL

Farve

Hvid, Lyserød, Sky blå

Du kunne også være interesseret i...

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: