Signature – Hvid smoking skjorte

Original price was: 599,00 Kr..Current price is: 99,00 Kr..

Denne smoking skjorte er næsten stryge-fri og utrolig elegant i dens stilrene, klassiske look. Skjorten er meget glat og lækker i dens 100% rene bomuldsblanding og er næsten skinnende. Skjorten kan bruges til hverdag og fest eller indenunder en striktrøje eller cardigan.
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

  • Klassisk hvid smokingskjorte
  • Slim-fit
  • 100% Bomuld

Hvid smoking skjorte

Hvid smoking skjorte – Hvis du har måttet konstatere, at din gamle, hvide smoking skjorte ikke længere sidder så godt på dig, som den har gjort, så vil du blive utrolig glad for denne hvide smoking skjorte, der er i en klasse for sig selv! Med en hvid smoking skjorte fra BalderClothes.com er du sikret den højeste kvalitet til en respektabel pris for en skjorte, der holder i mange, mange år. Denne hvide smoking skjorte er utrolig lækker at have på, og den fremhæver alle dine maskuline træk, således at du ser skarp ud hele aftenen!

Perfekt pasform og et professionelt udtryk!

Alle mænd har lidt en drøm om at gå ind på et propfyldt casino i et outfit, der er James Bond værdigt, og det er helt sikkert en god start, hvis du anskaffer dig denne fantastiske, hvide smoking skjorte! Vores smoking skjorter er fra Signature serien, der har massivt fokus på en perfekt pasform, hvor der er kælet for de små detaljer – og det mærker du med det samme, når du får denne skjorte på. Pasformen er holdt i den klassiske slimfit stil, der fremhæver alle dine gode sider, men den sidder samtidig ikke så stramt, at den er ubehagelig og stiv at gå rundt i. Dermed kan du opretholde et professionelt og lækkert udseende med en skjorte, der faktisk også er utrolig behagelig at have på! Vores hvide smoking skjorte er lavet af 35 % bomuld og 65 % polyester, hvilket giver skjorten gode egenskaber. For det første gør bomulden, at skjorten er behagelig og lækker at have på den bare hud, og du vil ikke opleve, at skjorten kradser eller på andre måder irriterer din hud. Herudover gør polyesteren, at skjorten er lettere end mange andre smoking skjorter, hvilket også bidrager til en lettere oplevelse, når du har skjorten på. Det er med andre ord de bedste materialer med hver deres egenskaber, der har været med til at skabe denne perfekte, hvide smoking skjorte!

Verdensklasse kvalitet, der normalt koster mange tusinde kroner!

Her hos BalderClothes.com fører vi kun de skjorter, som vi selv ville gå i, hvilket selvsagt stiller høje krav til kvaliteten af både materialer og design af skjorterne. Derfor finder du kun skjorter af utrolig høj kvalitet på vores side. Vi holder prisen nede, således at du kan få en unik oplevelse med en skjorte, der bare sidder lige i skabet, og dermed får du utrolig meget skjorte for pengene hos os! Vores hvide smoking skjorte er utrolig populær, og de flotte materialer og den perfekte pasform taler da også helt for sig selv: Dette er en skjorte, du simpelthen er nødt til at føje til din garderobe! Signature – Hvid smoking skjorte er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød.

Vægt 0,05 kg
Color
Farve
stoerrelse

M, L, XL

farve

Hvid, Lyserød, Sky blå

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.