Lyseroed-smoking-skjorte
Signature – Lyserød smoking skjorte

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Signature – Lyserød smoking skjorte

99,00 Kr.

Lyserød smoking skjorte udført i et lækkert klassisk slim-fit look – Stilren skjorte som giver et frisk og flot look!
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

  • Slim-fit skjorte
  • Elegant, klassisk og vovet
  • 100% Bomuld
  • Næsten strygefri
Farve
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Lyserød smoking skjorte

Lyserød smoking skjorte – Hvem siger, at en festlig lejlighed skal være kedelig i hvide og sorte farver, når man i stedet kan give den gas med farverne og skille sig ud på en positiv måde? Denne lyserød smoking skjorte er i hvert fald anderledes, og den tilføjer noget spræl og modighed til dit outfit, der er tiltrængt i et selskab, der er domineret af hvide og blå skjorter! Vores lyserøde smoking skjorte kombinerer en lækker lyserød nuance med et helt klassisk design, der altid tager kegler, og der er vel i virkeligheden ikke noget mere maskulint end en mand, der tør iklæde sig en lyserød skjorte?

Til fest eller hverdag – denne skjorte holder hele vejen!

Vi er utrolig stolte af at have denne lyserøde smoking skjorte i vores sortiment, da den i høj grad lever op til den høje kvalitet, vi gerne vil have på BalderClothes.com! Skjorten er fremstillet i en kombination af bomuld og polyester, der gør den let og luftig at have på samtidig med, at den er med til at fremhæve alle dine maskuline træk med en perfekt pasform. Dette lader sig gøre, fordi den lyserøde smoking skjorte er med i vores Signature serie, hvor der har været stort fokus på pasform og de detaljer, som man normalt ikke lægger mærke til. Dette drejer sig om de knivskarpe syninger og de stilfulde folder, der i det store hele giver et fantastisk, professionelt resultat, som du sagtens kan bruge både til hverdag og til fest!

Den lyserøde smoking skjorte står perfekt til et sort jakkesæt, så hvis du ofte er ude og møde kunder i et travlt forretningsliv, så kan denne skjorte være med til at give dig et friskt look, som dine kunder vil opleve som særdeles positivt! Dette gælder naturligvis også til forskellige festlige lejligheder, hvor den lyserøde smoking skjorte er med til at live festen op. Du vil helt sikkert blive lagt mærke til, og folk vil have større interesse i dig og dit liv, hvis du tør kaste dig ud i denne lidt vovede skjorte!

Du kommer til at ligne en million – for en pris, der er misundelsesværdig!

Hos BalderClothes.com har vi en passion for at skabe en bølge, der gør mænd over hele landet velklædte, og dette gælder for alle typer og indkomster. Af netop denne grund har vi valgt den perfekte balance mellem en skjorte af utrolig høj kvalitet, der holder i mange år, og en pris, der er særdeles konkurrencedygtig. Dette sikrer, at du kan gå velklædt næsten uanset, hvor stort dit budget så end måtte være!

Vores lyserøde smoking skjorte er ingen undtagelse, og du vil med garanti blive imponeret af den kvalitet, som skjorten tilføjer dit outfit! Den er slimfit, fremhæver alle dine maskuline sider og koster ikke en formue – er det ikke den perfekte skjorte til din næste festlige lejlighed eller dit næste forretningsmøde?

 

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

farve

Lyserød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results