Signature – Mørkeblå & guld

499,00 Kr.

Denne unikke mørkeblå skjorte, med guldfarvet polkaprikker og striber langs knapperne giver et helt utroligt og unikt look. Den kombinerer det klassiske med det ekstravagante look.
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for 499,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Shop videre her!

Beskrivelse

Mørkeblå & Guld farvet skjorte

Mørkeblå skjorte med guldprikker fra BalderClothes er en af vores mest solgte. Særligt fordi den går godt til alt tøj og kan bruges både på jobbet til et vigtigt møde, men også til fødselsdag i svigerfamilien. Det er virkelig en smuk skjorte, som er syet i slimfit, så den har en helt unik pasform og sidder rigtigt alle steder. Den er fremstillet i 100% ren bomuld og designet til at skabe komfort, velvære og rigtig meget coolness på samme tid. Kommer med dual knapper og vendbar hand cuff knap til brug af manchetknapper.

Alle mænd bør have en skjorte, der udstråler så meget power og substans som denne fra BalderClothes. De har for vane at vælge de mest delikate materialer, som skaber grobund for en gennemført skjorte, der virkelig tager sig godt ud. Den sidder perfekt over skuldrene og ligeledes omkring buksekanten, hvor den ikke ligesom almindelige skjorter hænger og flagrer. Der er rigtig meget kvalitet for pengene i denne topsællert, der er et must have i enhver mands garderobe.

Stilren og klassisk mørkeblå skjorte:

Hvis du køber dette produkt, så får du et stilrent og klassisk look. Denne blå skjorte leder tankerne tilbage på de klassiske halvtredsere, hvor der var plads til et sofistikeret look. De lyse prikker skaber et mønster, der giver en god struktur i stoffet. Guldfarven går ligeledes igen ned langs knapperne, så du får et gennemgående design. Vi anbefaler at skjorten bruges i et strammere look, hvor et godt bælte kan få skjorten til at spille sammen med bukserne. På billederne kan du også se, hvordan skjorten ser ud, hvis den bæres uden for bæltet. Dette giver et mere casual look, som kan anbefales i visse tilfælde. Den mørkeblå skjorte er produceret i dansk design og med fokus på detaljen.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld
Farve: Mørkeblå / Guldprikker
Fabrikation: Signature

Kombiner eventuelt denne skjorte med nogle af vores lækre accessories 

Yderligere information

Størrelse

M, L, XL

Du kunne også være interesseret i...

Signature-moerkeblaa-guld
Signature – Mørkeblå & guld

499,00 Kr.

499,00 Kr.

Vælg muligheder
Available Filters
All search results