Signature – Mørkeblå & guld

Original price was: 599,00 Kr..Current price is: 99,00 Kr..

Denne unikke mørkeblå skjorte, med guldfarvet polkaprikker og striber langs knapperne giver et helt utroligt og unikt look. Den kombinerer det klassiske med det ekstravagante look.
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Mørkeblå & Guld farvet skjorte

Mørkeblå skjorte med guldprikker fra BalderClothes er en af vores mest solgte. Særligt fordi den går godt til alt tøj og kan bruges både på jobbet til et vigtigt møde, men også til fødselsdag i svigerfamilien. Det er virkelig en smuk skjorte, som er syet i slimfit, så den har en helt unik pasform og sidder rigtigt alle steder. Den er fremstillet i 100% ren bomuld og designet til at skabe komfort, velvære og rigtig meget coolness på samme tid. Kommer med dual knapper og vendbar hand cuff knap til brug af manchetknapper. Alle mænd bør have en skjorte, der udstråler så meget power og substans som denne fra BalderClothes. De har for vane at vælge de mest delikate materialer, som skaber grobund for en gennemført skjorte, der virkelig tager sig godt ud. Den sidder perfekt over skuldrene og ligeledes omkring buksekanten, hvor den ikke ligesom almindelige skjorter hænger og flagrer. Der er rigtig meget kvalitet for pengene i denne topsællert, der er et must have i enhver mands garderobe.

Stilren og klassisk mørkeblå skjorte:

Hvis du køber dette produkt, så får du et stilrent og klassisk look. Denne blå skjorte leder tankerne tilbage på de klassiske halvtredsere, hvor der var plads til et sofistikeret look. De lyse prikker skaber et mønster, der giver en god struktur i stoffet. Guldfarven går ligeledes igen ned langs knapperne, så du får et gennemgående design. Vi anbefaler at skjorten bruges i et strammere look, hvor et godt bælte kan få skjorten til at spille sammen med bukserne. På billederne kan du også se, hvordan skjorten ser ud, hvis den bæres uden for bæltet. Dette giver et mere casual look, som kan anbefales i visse tilfælde. Den mørkeblå skjorte er produceret i dansk design og med fokus på detaljen.  

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld Farve: Mørkeblå / Guldprikker Fabrikation: Signature Signature – Mørkeblå & guld er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Signature – Mørkeblå & guld: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Signature – Mørkeblå & guld: 1. Er Signature – Mørkeblå & guld modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color
Farve
stoerrelse

M, L, XL

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.