Signature – Navy-blå med polka prikker

299,00 Kr.

299,00 Kr.

Vælg muligheder

Signature – Navy-blå med polka prikker

299,00 Kr.

Denne ‘navy-blå’ skjorte er en kombination af den unikke farvesammensætning, og de klassiske polkaprikker. Det giver skjorten en helt unik og elegant udstråling!
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Farve
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Navy-blå med polka prikker

Har du aldrig før ejet en skræddersyet navyblå skjorte, så start ud med denne sag fra BalderClothes, som vil ændre dit syn på skjorter. Du får en slimfit skjorte i det 100% bomuld, som bare sidder hamrende lækkert. Denne skjorte i navy-blå med polkaprikker er måske et af de bedste eksempler på, at pris og kvalitet ikke behøver at hænge sammen. Prøv denne her og mærk, hvordan den bare sidder som skabt til din krop.

Har du sådan en sag her hængende i din garderobe, får den dine andre skjorter til at blegne ved siden af. Når du først har prøvet en skjorte fra BalderClothes, går du aldrig tilbage en almindeligt skjorte. Mærk fornemmelsen af at have noget helt særligt på og fornem følelsen af at, at der bare er gjort ekstra meget ud af skabe og fremstille en skjorte, der giver så meget klasse, stil og selvtillid. Vil du have en skjorte i særklasse, er denne Navyblå med prikker fra BalderClothes det oplagte valg.

Navyblå skjorte i 100% bomuld

Dette er en klassisk skjorte, som ses ofte i kontorlivet eller i nattelivet. Det klassiske look med de hvide polkaprikker på en navyblå skjorte har levet i mange år i modebranchen. De assymetriske polkaprikker er med til at skabe liv og mønstrer på skjorten. Dette skaber liv uden at forvirre øjet mere end højst nødvendigt. Vi anbefaler derfor også, at man kombinerer denne skjorte med et par forholdsvisst netutrale bukser. Skjorten er produceret i 100% bomuld, hvilket gør den både dejlig at have på, men også nem at stryge. Dette mener vi er vigtigt, så du får glæde af skjorten så ofte som muligt uden at skulle bruge flere timer bag strygebrættet. Samtidig er den en del af vores Signature kollektion som vi kan stå inde for i forhold til kvalitet og produkt.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld
Farve: Navyblå / Polkaprikker
Fabrikation: Signature

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

All search results