Signature – Sø-Blå polka prikker

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Signature – Sø-Blå polka prikker

99,00 Kr.

Denne skjorte er utrolig smuk! Den er skabt i farven ‘sø-blå’, som er en helt unik og smuk farvesammensætning. Herudover, har den også de klassiske polkaprikker der pifter skjorten op til en unik og ekstravagant skjorte!
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Farve
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Signature – Sø-Blå polka prikker

Her får du vores bedst sælgende Signature – Sø-Blå polka prikker, som er en virkelig lækker skjorte. Den er designet i slimfit pasform, så den sidder som smurt på din krop. Kvaliteten er helt utrolig og delikat i 100% bomuld, og det er virkelig en enestående fornemmelse at tage denne skræddersyede skjorte fra BalderClothes på. Polkaprikkerne er med til at give den masser af stil og coolness, samtidig med at den bevarer det klassiske.

Skjorten her kan bruges ved alle lejligheder. Den er fremragende til fest og er også særdeles velegnet som en frisk businesskjorte, der udstråler power og seriøsitet. Du har vitterligt ikke haft en rigtig lækker skjorte på, før du har prøvet en skræddersyet skjorte fra BalderClothes, som sidder helt perfekt. Kvaliteten er helt unik, og du tilegner dig en anelse mere respekt, hvis du har denne sexede sag på, som stjæler fokus i lokalet, du befinder dig i.

Stilren sø-blå skjorte

Her får du en stilren sø-blå skjorte, som kan bruges til både hverdag og fest. Den har et silke agtigt look, der udstråler eksklusivitet og overskud. Samtidig er skjorten lavet i 100% bomuld, der giver en slidstærk oplevelse og et lækkert udseende. Denne skjorte er en del af vores Signature kollektion, hvor vi har fokuseret på detaljerne, så du får en unik oplevelse hver gang du bærer denne skjorte. Du kan tage et nærmere kig på detaljerne på de forskellige billeder vi har her på siden. Vi anbefaler et look, hvor skjorten er sat ned i buksen for en mere eksklusiv stil.

Skjorten er en af vores bedst sælgende skjorter, hvilket giver et godt praj om, at den falder i smag hos mange af vores modebevidste kunder.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld
Farve: Sø-blå med polkaprikker
Fabrikation: Signature

Yderligere information

Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results