Signature – Sø-Blå polka prikker

Denne skjorte er utrolig smuk! Den er skabt i farven ‘sø-blå’, som er en helt unik og smuk farvesammensætning. Herudover, har den også de klassiske polkaprikker der pifter skjorten op til en unik og ekstravagant skjorte!
*Vi anbefaler med slimfit at vælge en størrelse over din normale størrelse for bedste komfort og pasform.

♦ Dansk Design
♦ Slimfit
♦ 100% Bomuld
♦ God til kontoret og fest!

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Signature – Sø-Blå polka prikker

Her får du vores bedst sælgende Signature – Sø-Blå polka prikker, som er en virkelig lækker skjorte. Den er designet i slimfit pasform, så den sidder som smurt på din krop. Kvaliteten er helt utrolig og delikat i 100% bomuld, og det er virkelig en enestående fornemmelse at tage denne skræddersyede skjorte fra BalderClothes på. Polkaprikkerne er med til at give den masser af stil og coolness, samtidig med at den bevarer det klassiske. Skjorten her kan bruges ved alle lejligheder. Den er fremragende til fest og er også særdeles velegnet som en frisk businesskjorte, der udstråler power og seriøsitet. Du har vitterligt ikke haft en rigtig lækker skjorte på, før du har prøvet en skræddersyet skjorte fra BalderClothes, som sidder helt perfekt. Kvaliteten er helt unik, og du tilegner dig en anelse mere respekt, hvis du har denne sexede sag på, som stjæler fokus i lokalet, du befinder dig i.

Stilren sø-blå skjorte

Her får du en stilren sø-blå skjorte, som kan bruges til både hverdag og fest. Den har et silke agtigt look, der udstråler eksklusivitet og overskud. Samtidig er skjorten lavet i 100% bomuld, der giver en slidstærk oplevelse og et lækkert udseende. Denne skjorte er en del af vores Signature kollektion, hvor vi har fokuseret på detaljerne, så du får en unik oplevelse hver gang du bærer denne skjorte. Du kan tage et nærmere kig på detaljerne på de forskellige billeder vi har her på siden. Vi anbefaler et look, hvor skjorten er sat ned i buksen for en mere eksklusiv stil. Skjorten er en af vores bedst sælgende skjorter, hvilket giver et godt praj om, at den falder i smag hos mange af vores modebevidste kunder.  

Produktspecifikationer:

Materiale: 100% Bomuld Farve: Sø-blå med polkaprikker Fabrikation: Signature Signature – Sø-Blå polka prikker er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Signature – Sø-Blå polka prikker: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Signature – Sø-Blå polka prikker: 1. Er Signature – Sø-Blå polka prikker modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve
Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.