Skjorteholder V2

4.4 out of 5

Få garanteret styr på dine skjorter med vores smarte skjorteholder. Glem alt om skjorter, der ryger op af bukserne og krøller under jakken. Med skjorteholderen bliver skjorten på sin plads.

 (Du får et samlet sæt med en skjorteholder til hvert ben)

  • Nem påføring
  • Hold styr på skjorten hele dagen
  • Justerbare elastikker
  • God komfort og behageligt materiale

249,00 DKK

1 dags levering

På hverdage

19,- fragt

Fri fragt for over 499,-

30 dages ombytning

14 dages fuld returret

Gratis ombytning

Gælder alle skjorter

Sikker & nem betaling online

usp kortbetaling

Beskrivelse

Skjorteholder V2

Skjorteholder – Hvor kunne det bare være skønt at kunne koncentrere sig om aftenen, til forretningsmødet eller oplægget uden at skulle tænke på, hvordan skjorten sidder. Desværre kender vi det dog alt for godt. Skjorten sniger sig stille og roligt ud over buksekanten for hver opløftede arm og hvert et skuldertræk. Dit fokus fjerner sig fra dagens essens og ned mod den krybende skjorte. Dødirriterende og ikke ret flatterende.

Genvind kontrollen over tøjet med en skjorteholder. Skjorteholderen gemmer sig i bukserne, så du ikke behøver at tænke over synlige dele, når du tager blazeren af. Med tre klemmer i hver side er der godt styr på skjorten, så den ikke render nogle steder. Så kan du igen koncentrere dig om dit arbejde, møde eller din date, mens skjorteholderen holder styr på skjorten. Hold skjorten nede i bukserne med klemmer og elastik, så den sidder, som den skal hele dagen. Nu behøver du ikke liste afsted, hver gang du skal have rettet på tøjet, for skjorten sidder snorlige fra nu af. Glem alt om krøllede kanter og poset tøj, når du med skjorteholderne får holdt din skjorte helt på plads.

Nem montering og god komfort af skjorteholderen

Skjorteholderen påføres nemt og enkelt om hvert lår. Med justerbare elastikker kan du stramme anordningerne, så de sidder så behageligt som muligt. Husk, at elastikken skal sidde om den tykkeste del af dine lår. De tre klemmer peger nu opad, så du kan klipse skjorten fast. Husk at sørge for at tjekke spændstigheden, inden du tager bukser på. Skjorten skal sidde ordentligt uden at stramme, både når du står og går, og når du sætter dig igen. Elastikkerne skal ikke sidde så stramt, at du ikke kan have armene over hovedet – her må du kun kunne mærke et lille stræk i skjorten. Elastikkerne klipses fast foran midt på hvert lår, i siden og midt ud fra hvert baglår. Bestil sættet allerede dag, og få den leveret inden for få dage.

Se også vores store udvalg af Skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

×