Skjorteholder

4.3 out of 5

Skjorteholderen monteres på strømperne og skjorten, og kan indstilles alt efter hvor stramt den skal sidde! Skjorteholderen er utrolig blød, og mærkes derfor ikke når den først er monteret.

 (Du får et samlet sæt med en skjorteholder til hvert ben)

♦ Dansk Design
♦ Utrolig blød & Nem montering
♦ Unikt og innovativ design!
♦ Sorte spænder og klemmer

199,00 DKK

1 dags levering

På hverdage

19,- fragt

Fri fragt for over 499,-

30 dages ombytning

14 dages fuld returret

Gratis ombytning

Gælder alle skjorter

Sikker & nem betaling online

usp kortbetaling

Beskrivelse

Skjorteholder

Skjorteholder til drenge- og blærerøven, som har alt (næsten), hører denne skjorteholder også til i klædeskabet! Eller går du måske med skjorte hver dag, så skal looket og trim’en være helt skarp, så skal skjorten sidde på sin plads – og hele dagen og hele aftenen. Her finder du et unikt produkt, som du måske ikke har stødt på tidligere.

Skjorteholder til alle formål

Med Balders skjorteholder glider skjorten ikke ud over buksekanten, og du ved præcist, at du holder form og stil hele dagen, som da du tog hjemmefra. Skjorteholderen klipses fast i toppen af strømpen og i bunden af skjorten, og herved holdes skjorten, hvor den skal, hele dagen. Så undgår du problemer med en flagrende skjorte, der hele tiden glider op. Holderen er ikke generende for benet, og du lægger nærmest ikke mærke til den. Du kan derfor snildt går med den til både hverdag og til specielle arrangementer. Holderen kan indstilles, så den passer perfekt i længden til enhver person.

Skjorteholderen er især egnet til skjorter, som har en glat overflade eller ikke er så lange – de har det med at glide ud over. Produktet virker selvfølgelig også til længere skjorter, så du slipper for at der kommer en fold omkring bæltet. Dette giver dig et stilrent look, hvor du ikke behøver at bekymre dig om skjorten. Hold fokus på forretningen, festen og kunderne (og/eller damerne) med et professionelt look, og slip for at skulle tænke på, om det hele sidder som det skal.

Produktspecifikationer

Pakken med skjorteholderne indeholder to stk., én til højre og én venstre side. Prøv Balders unikke skjorteholder i dag, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Behageligt materiale og strømlinet design der er et must for dig der ønsker at din skjorte sidder perfekt til enhver lejlighed.

Se også vores store udvalg af Skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

×