Skjorteholder

Skjorteholder
Skjorteholder med skjorte

Skjorteholder

4.3 out of 5

199,00 DKK

Skjorteholderen monteres på strømperne og skjorten, og kan indstilles alt efter hvor stramt den skal sidde! Skjorteholderen er utrolig blød, og mærkes derfor ikke når den først er monteret.

 (Du får et samlet sæt med en skjorteholder til hvert ben)

♦ Dansk Design
♦ Utrolig blød & Nem montering
♦ Unikt og innovativ design!
♦ Sorte spænder og klemmer

Tilgængelighed: På lager Kategorier: ,

Beskrivelse

Skjorteholder

Skjorteholder til drenge- og blærerøven, som har alt (næsten), hører denne skjorteholder også til i klædeskabet! Eller går du måske med skjorte hver dag, så skal looket og trim’en være helt skarp, så skal skjorten sidde på sin plads – og hele dagen og hele aftenen. Her finder du et unikt produkt, som du måske ikke har stødt på tidligere.

Skjorteholder til alle formål

Med Balders skjorteholder glider skjorten ikke ud over buksekanten, og du ved præcist, at du holder form og stil hele dagen, som da du tog hjemmefra. Skjorteholderen klipses fast i toppen af strømpen og i bunden af skjorten, og herved holdes skjorten, hvor den skal, hele dagen. Så undgår du problemer med en flagrende skjorte, der hele tiden glider op. Holderen er ikke generende for benet, og du lægger nærmest ikke mærke til den. Du kan derfor snildt går med den til både hverdag og til specielle arrangementer. Holderen kan indstilles, så den passer perfekt i længden til enhver person.

Skjorteholderen er især egnet til skjorter, som har en glat overflade eller ikke er så lange – de har det med at glide ud over. Produktet virker selvfølgelig også til længere skjorter, så du slipper for at der kommer en fold omkring bæltet. Dette giver dig et stilrent look, hvor du ikke behøver at bekymre dig om skjorten. Hold fokus på forretningen, festen og kunderne (og/eller damerne) med et professionelt look, og slip for at skulle tænke på, om det hele sidder som det skal.

Produktspecifikationer

Pakken med skjorteholderne indeholder to stk., én til højre og én venstre side. Prøv Balders unikke skjorteholder i dag, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Behageligt materiale og strømlinet design der er et must for dig der ønsker at din skjorte sidder perfekt til enhver lejlighed.

Se også vores store udvalg af Skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

Donec ut ut nunc lectus suscipit Nullam nec tristique non