Skjorteholder

Original price was: 199,00 Kr..Current price is: 129,00 Kr..

Skjorteholderen monteres på strømperne og skjorten, og kan indstilles alt efter hvor stramt den skal sidde! Skjorteholderen er utrolig blød, og mærkes derfor ikke når den først er monteret.

 (Du får et samlet sæt med en skjorteholder til hvert ben)

♦ Dansk Design
♦ Utrolig blød & Nem montering
♦ Unikt og innovativ design!
♦ Sorte spænder og klemmer

11 på lager

Skjorteholder

Skjorteholder til drenge- og blærerøven, som har alt (næsten), hører denne skjorteholder også til i klædeskabet! Eller går du måske med skjorte hver dag, så skal looket og trim’en være helt skarp, så skal skjorten sidde på sin plads – og hele dagen og hele aftenen. Her finder du et unikt produkt, som du måske ikke har stødt på tidligere.

Skjorteholder til alle formål

Med Balders skjorteholder glider skjorten ikke ud over buksekanten, og du ved præcist, at du holder form og stil hele dagen, som da du tog hjemmefra. Skjorteholderen klipses fast i toppen af strømpen og i bunden af skjorten, og herved holdes skjorten, hvor den skal, hele dagen. Så undgår du problemer med en flagrende skjorte, der hele tiden glider op. Holderen er ikke generende for benet, og du lægger nærmest ikke mærke til den. Du kan derfor snildt går med den til både hverdag og til specielle arrangementer. Holderen kan indstilles, så den passer perfekt i længden til enhver person. Skjorteholderen er især egnet til skjorter, som har en glat overflade eller ikke er så lange – de har det med at glide ud over. Produktet virker selvfølgelig også til længere skjorter, så du slipper for at der kommer en fold omkring bæltet. Dette giver dig et stilrent look, hvor du ikke behøver at bekymre dig om skjorten. Hold fokus på forretningen, festen og kunderne (og/eller damerne) med et professionelt look, og slip for at skulle tænke på, om det hele sidder som det skal.

Produktspecifikationer

Pakken med skjorteholderne indeholder to stk., én til højre og én venstre side. Prøv Balders unikke skjorteholder i dag, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

  • Farven på skjorteholderen er sort
  • Spænderne er i sort plast
  • Klemmerne sikre at skjorten ikke krøller eller klemmer hul i stoffet

Skjorteholder er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Skjorteholder: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Skjorteholder: 1. Er Skjorteholder modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.