Slipsenål – Sølv m. sten

Slipsenål – Sølv m. sten

0 out of 5

129 DKK

En klassisk slipsenål i sølv for en lækker lille detalje til dit outfit! En slipsenål der gør slipset elegant, samtidig med at det holdes på plads.

  • Dansk design
  • Lavet i stål
  • Elegant og stilren!
  • Holder slipset på plads
Tilgængelighed: Kun 6 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger

Beskrivelse

Slipsenål sølv m. sten

Slipsenål sølv m. sten – Vores klassiske sølv slipsenål er velegnet til manden, der har brug for at slipset bliver siddende, hvor det skal, og som samtidig ønsker at sætte et fint præg på outfittet med en lille detalje. Den her sølv slipsenål er super fin i designet, og med sit simple mønster bliver det ikke for meget.

Vores Slipsenål sølv m. sten er lavet i stål, som gør, at den er i super god kvalitet i forhold til andre slipsenåle. Derudover er den ikke så tung, og den vil derfor ikke tynge ned i slipset, når man sætter den på. Designet er dansk, som sikrer et nytænkende og innovativt perspektiv. Kvaliteten er i top, hvilket også kan ses i udførelsen af slipsenålen.

En sølv slipsenål m. sten i sig selv er mest en praktisk ting, fordi den holder slipset på sin plads, og som sikrer, at det altid sidder pænt, men hos Balder synes vi også, at der er stil over det at tilføje en lækker slipsenål til sit outfit. En slipsenål er klassisk og stilfuld, og kan sagtens bruges på både kontoret og til fest.

En klassisk og simpel slipsenål

Vi anbefaler, at vores simple Slipsenål sølv m. sten sammensættes med slips i kolde og klare farver, som fx et blåt slips, der i den grad vil fremhæve slipsenålen og dens fine design. For et mere komplet og luksuriøst udtryk anbefaler vi, at vores sølv slipsenål kombineres med manchetknapper, som vil udstråle elegance og stil. Slipsenålen egner sig især fint til et outfit, hvor det kun er nødvendigt med en skjorte og slips. Her vil den pynte som en fin detalje til et ellers simpelt outfit, uden at det bliver for meget.

Kombiner eventuelt denne Slipsenål sølv m. sten med et af vores mange Slips

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Du kunne også være interesseret i...

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: