Slipsenål – Sølv m. sten

Sølv slipsenål

Slipsenål – Sølv m. sten

4.4 out of 5

129,00 DKK

En klassisk slipsenål i sølv for en lækker lille detalje til dit outfit! En slipsenål der gør slipset elegant, samtidig med at det holdes på plads.

  • Dansk design
  • Lavet i stål
  • Elegant og stilren!
  • Holder slipset på plads
Tilgængelighed: Kun 6 tilbage på lager (kan bestilles som restordre) Kategorier: , ,

Beskrivelse

Slipsenål sølv m. sten

Slipsenål sølv m. sten – Vores klassiske sølv slipsenål er velegnet til manden, der har brug for at slipset bliver siddende, hvor det skal, og som samtidig ønsker at sætte et fint præg på outfittet med en lille detalje. Den her sølv slipsenål er super fin i designet, og med sit simple mønster bliver det ikke for meget.

Vores Slipsenål sølv m. sten er lavet i stål, som gør, at den er i super god kvalitet i forhold til andre slipsenåle. Derudover er den ikke så tung, og den vil derfor ikke tynge ned i slipset, når man sætter den på. Designet er dansk, som sikrer et nytænkende og innovativt perspektiv. Kvaliteten er i top, hvilket også kan ses i udførelsen af slipsenålen.

En sølv slipsenål m. sten i sig selv er mest en praktisk ting, fordi den holder slipset på sin plads, og som sikrer, at det altid sidder pænt, men hos Balder synes vi også, at der er stil over det at tilføje en lækker slipsenål til sit outfit. En slipsenål er klassisk og stilfuld, og kan sagtens bruges på både kontoret og til fest.

En klassisk og simpel slipsenål

Vi anbefaler, at vores simple Slipsenål sølv m. sten sammensættes med slips i kolde og klare farver, som fx et blåt slips, der i den grad vil fremhæve slipsenålen og dens fine design. For et mere komplet og luksuriøst udtryk anbefaler vi, at vores sølv slipsenål kombineres med manchetknapper, som vil udstråle elegance og stil. Slipsenålen egner sig især fint til et outfit, hvor det kun er nødvendigt med en skjorte og slips. Her vil den pynte som en fin detalje til et ellers simpelt outfit, uden at det bliver for meget.

Kombiner eventuelt denne Slipsenål sølv m. sten med et af vores mange Slips

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: