Sort sølvprikket slips

Sort sølvprikket slips
Sort slips sølvprikker

Sort sølvprikket slips

4.7 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Sort sølvprikket slips

Et sort sølvprikket slips, i et super lækker design. Dette slips er perfekt til dig der ønsker et super klassisk og diskret slips. Slipset kommer i sort, så det let kan kombineres med andre styles, farver og nuancer. Selvom slipset kommer i et super enkelt design, så har det alligevel et fint, diskret mønster. Slipset kommer nemlig med fine sølvprikker, som giver det et unikt præg. Slipset er perfekt til dig der er vild med de meget klassiske linjer og farver, men som stadig ønsker et mere unikt slips. Du kan sagtens bruge slipset sammen med et klassisk jakkesæt, eller en casual skjorte. Sort kan kombineres med et hav af andre farver, så du får et alsidigt slips der kan bruges både til hverdag og til fest.

Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af modetøj og accessories til mænd. Vi forhandler kun styles i den absolut bedste kvalitet – og det gælder også vores slips. Slipset fremstilles i kvalitetsmaterialer, som sørger for at slipset ikke kun ser godt ud, det er også behageligt at have på. Derudover er det super nemt at binde, så du kan få en skarp og holdbar knude. Vi anbefaler at du går med den klassiske “four-in-hand” knude, så slipsets sølvprikker fremstår i en lige linje. Hos BalderClothes har du også mulighed for at style dit slips op med en af vores fantastiske slipsenåle. Udover at tilføje en vis elegance, så er slipsenålen også med til at holde slipset på plads, så du er garanteret et look der sidder lige i skabet.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

vulputate, ut risus id, in Curabitur velit, justo elit. venenatis commodo dapibus