Sorte seler

Original price was: 249,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Selerne fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortable, elastiske stropper
✓ Elegant Y-form – Behagelig pasform med en Y-formet seleryg

Seler fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Det traditionalle Y-formede design sikrer en fantastisk pasform, mens de elastiske stropper sørger for en god komfort. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Sorte seler

Sorte seler er et absolut must-have! Hos BalderClothes er vi vilde med den danske herremode. En af de ting vi ser der dukker op, er de klassiske seler. Derfor kan du naturligvis også finde seler på vores webshop. Disse sorte seler er helt klassiske og perfekt til dig der gerne vil have et stilfuldt look. De kan med garanti pifte outfittet op, samtidig med at du får rene, klassiske linjer. Selerne passer sammen til et hav af forskelige styles og du kan derfor let mixe og matche dem på tværs af forskellige skjorter.

Sorte seler kan give dig et super lækkert og eksklusivt look. Den klassiske sorte farve kan kombinere med et hav af andre styles, farver og nuancer. Her får du et par alsidige seler, der hurtigt kan style dit outfit op. Hos BalderClothes går vi utroligt meget op i dansk design og kvalitet. Derfor er du garanteret et par seler der ikke kun ser godt ud, men som også er fremstillet i lækre materialer. Selestropperne er elastiske og justerbare. Det betyder, at næsten uanset hvilken størrelse du er, så vil du kunne tilpasse selerne, så de sidder flot og behageligt på dig.

Selerne kommer i en klassisk Y-form. Formen sørger for at selerne sidder godt og de elastiske stropper er med til at give en super komfort. Seler er uden tvivl et accessories du vil blive glad for at have i din garderobe. Hos BalderClothes har du mulighed for at kombinere selerne med slips og butterflies, så du hurtigt kan skabe din personlige stil. Hos BalderClothes finder du tøj til den moderne mand.

Se vores store udvalg af skjorter

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.