Sorte Shorts

Original price was: 399,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

Sorte forretningsshorts fra BalderClothes er utrolig stilrene, og alsidige! De kan bruges til ethvert arrangement fra kontoret, til en gå-tur på stranden i sommerheden!

♦ Dansk Design
♦ 100% Bomuld
♦ Stilrene, og alsidige shorts!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest

Klassiske sorte shorts

Klassiske sorte shorts skal høre til i enhver mands garderobe, og her har vi et kanon bud på netop sådan et par. Sort går til det hele og er en meget alsidig buks, både i kombination med farver, men også sort selv. Kør den evt. i kombination med en hvid t-shirt og et par sorte solbriller for et skarpt retrolook. Du kan også kombinere dette med et par lækre sneaks, så det stilrene i shortsene står mere frem. Shortsene er som vores to øvrige modeller udført i 100% bomuld, som klart er det foretrukne i sommervarmen og til fest. Der er luft og bevægelighed, og de føles ikke tunge eller stramme, som pæne shorts ofte kan komme til. Sæt derfor dig selv og festen i fokus og lad dit tøj tale for sig selv. Vi er meget begejstrede for disse shorts, og ved den passer i enhver drengerøvs garderobe. Shortsene er lavet i høj kvalitet, så de holder pasformen i mange år. Samtidig bliver de ikke hurtigt forvasket.  

Klassisk look med sorte shorts

De sorte shorts har et klassisk look, som kan bruges i kombination med forskellige slags overdele. En løs skjorte til en varm sommerdag vil skabe et lækkert udtryk, som ikke ser for sløset ud. Samtidig kan en mørkegrå t-shirt også give et moderne look, der passer godt til disse shorts. Produktet fås i forskellige størrelser. De sorte shorts er ekstremt stilrene og har et klart snit. Dette gør dem også mulige at bruge på f.eks. kontorer, hvor det er passende med shorts til at arbejde i sommervarmen. Her kan du stadig holde stilen selvom du gerne vil lufte benene. Kombiner eventuelt disse lækre klassiske shorts med en flot Polo eller skjorte på arbejdspladsen. Så holder du dit professionelle og stilrene look, samtidig med at du er behageligt klædt på.  

Produktspecifikationer:

Størrelser: 32, 34 Sorte Shorts er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Sorte Shorts: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Sorte Shorts: 1. Er Sorte Shorts modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color
Farve
stoerrelse

32 – M, 34 – L

Color

Sort

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.