Støvet blå slips med prikker

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

5 på lager

Støvet blå slips med prikker

Lækkert støvet blå slips med prikker i en flot blå farve. Slipset er et populært og velkendt accessories i mandens skab. Dette slips kommer i et super flot design, som du let kan bruge både til hverdag og til fest. Slipset kan nemt bruges sammen med det klassiske jakkesæt eller en mere casual skjorte. Slipset har en flot, blå farve, der passer både til de grå og blå nuancer. Du får derfor et alsidigt slips, der passer til de fleste begivenheder. Det prikkede design giver slipset et unikt og personligt præg, som du kan inkorporere i din stil. Hos BalderClothes finder du modetøj og accessories til mænd, der passer til modens trends. Alle vores produkter fremstilles i de bedste kvaliteter – og dette gælder selvfølgelig også vores slips. Derfor får du et Støvet blå slips med prikker, der ikke kun ser godt ud, men som også er behageligt at have på. Derudover er slipset super let at binde, så du kan give dig i kast med de mange forskellige slipse-knuder. Valg af knude, slips, farve og mønster er en god måde at sætte et personligt og unikt præg på din stil. Med dette Støvet blå slips med prikker har du helt sikkert mulighed for at skabe et mere elegant og stilfuldt look. Hvis du er på udkig efter et super klassisk, elegant og stilfuldt look, så kan du style dit slips op med en af vores fantastiske slipsenåle. En slipsenål kan være med til at skabe et fuldendt, stilrent look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Støvet blå slips med prikker er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Støvet blå slips med prikker: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Støvet blå slips med prikker: 1. Er Støvet blå slips med prikker modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.