Støvet blå slips med prikker

Støvet blå slips med prikker
Støvet blå slips med prikker2
Støvet blå slips med prikker3
Støvet blå slips med prikker4

Støvet blå slips med prikker

4.8 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand

Beskrivelse

Om støvet blå slips med prikker

Lækkert støvet blå slips med prikker i en flot blå farve. Slipset er et populært og velkendt accessories i mandens skab. Dette slips kommer i et super flot design, som du let kan bruge både til hverdag og til fest. Slipset kan nemt bruges sammen med det klassiske jakkesæt eller en mere casual skjorte. Slipset har en flot, blå farve, der passer både til de grå og blå nuancer. Du får derfor et alsidigt slips, der passer til de fleste begivenheder. Det prikkede design giver slipset et unikt og personligt præg, som du kan inkorporere i din stil.

Hos BalderClothes finder du modetøj og accessories til mænd, der passer til modens trends. Alle vores produkter fremstilles i de bedste kvaliteter – og dette gælder selvfølgelig også vores slips. Derfor får du et Støvet blå slips med prikker, der ikke kun ser godt ud, men som også er behageligt at have på. Derudover er slipset super let at binde, så du kan give dig i kast med de mange forskellige slipse-knuder. Valg af knude, slips, farve og mønster er en god måde at sætte et personligt og unikt præg på din stil. Med dette Støvet blå slips med prikker har du helt sikkert mulighed for at skabe et mere elegant og stilfuldt look.

Hvis du er på udkig efter et super klassisk, elegant og stilfuldt look, så kan du style dit slips op med en af vores fantastiske slipsenåle. En slipsenål kan være med til at skabe et fuldendt, stilrent look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

nec at libero justo Lorem commodo tristique dolor vel, Praesent quis