Stribet Butterfly blå og Guld

Stribet Butterfly blå og orange

Stribet Butterfly blå og Guld

4.3 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Stribet Butterfly blå og guld

Super moderne stribet butterfly i blå og guld. Denne lækre butterfly kommer i et ultra moderne design, med de klassiske linjer. Her får du virkelig mulighed for at pifte dit outfit op, med et unikt design. Butterflyen kommer med klassiske linjer, der med sikkerhed vil klæde på jakkesæt og skjorter. Den er fremstillet i en flot blå farve, der let kan kombineres med andre farver og nuancer, så du får en alsidig butterfly der passer til de fleste begivenheder. Det unikke design kan være med til at give dig et stilfuldt og elegant look, samtidig med at du har mulighed for et personligt udtryk.

Alle vores butterflies er pre-bundne. Det betyder at du får en butterfly der sidder lige i skabet – hver gang! Med denne type butterfly slipper du for at bruge tiden på at binde en sløjfe og sikre dig at den sidder knivskarpt. Denne butterfly er helt perfekt til dig der vil have et stilfuldt og elegant look, med knivskarpe linjer.

Butterflyen er en klassisk accessories der har været en fast del af mandens klædeskab i utroligt mange år. Butterflyen er perfekt til at pifte ethvert outfit op og du kan både bruge den til hverdag og til fest. Hos BalderClothes er vi vilde med herremode. Vores sortiment består af dansk design i en helt fantastisk kvalitet. Du finder et bredt udvalg af modetøj til mænd og accessories. Vores butterflies fremstilles i et materiale der ikke kun ser godt ud, men som også er behagelig at have på. Med en af vores butterflies får du mulighed for at sætte et personligt og elegant præg på dit outfit.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

diam Lorem Praesent facilisis efficitur. luctus id eleifend