Stribet Butterfly rød og blå

Original price was: 199,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bundet – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

2 på lager

Stribet Butterfly rød og blå

Stribet butterfly i rød og blå. Denne butterfly er perfekt til dig der gerne vil have en klassisk accessories, som samtidig er super moderne. Butterflyen er i den grad blevet moderne. Den passer perfekt til den moderne mand og kan både bruges til hverdag og til fest. Med en butterfly har du mulighed for at pifte dit outfit op, på en enkel og stilfuld måde. Hos BalderClothes er vi helt vilde med herremoden, og derfor kan du finde en række fine butterflies på vores side. Denne stribede butterfly i rød og blå kan nemt styles med et hav af andre farver og nuancer, så du har mulighed for at udtrykke din personlighed. En butterfly kan være med til at give dig et klassisk, stilfuldt og eksklusivt look. Uanset om du er på vej i byen med dine venner, eller har den på til hverdag, så er du garanteret en accessories som folk vil kigge efter. De fede striber giver et helt unikt look og du kan style den op og ned efter behov. Alle vores butterflies er pre-bundne, hvilket betyder at du slipper for at spilde tiden på at binde knuden. Vores butterflies sidder lige i skabet og er knivskarpe – hver gang! Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet og dansk design. Derfor får du her en butterfly der ikke kun ser godt ud, med som også er fremstillet i holdbare kvalitetsmaterialer. Med en butterfly har du mulighed for at sætte et unikt og personligt præg på din stil – med et klassisk twist.

Se vores store udvalg af skjorter

. Stribet Butterfly rød og blå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Stribet Butterfly rød og blå: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Stribet Butterfly rød og blå: 1. Er Stribet Butterfly rød og blå modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå, Rød

Farve

Blå, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.