Strømper 5-pak

Original price was: 99,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

Farverige, flotte og stilrene strømper, som sætter liv og kulør på fodtøjet! Strømperne er trods deres farvrige design meget stilrene og alsidige!

♦ Dansk Design
♦ 75% Bomuld, 20% Nylon, 5% Elastan
♦ Stilrene, og elegante strømper!
♦ Kan bruges på kontoret, og til fest!
♦ 5 par strømper i pakken
♦ Passer Str. 41-46

21 på lager

Strømper 5-pak

Skal de sidste detaljer være på plads, så er strømperne the final touch! Vi har helt sikkert dine nye strømper lige her. Sæt skub på farverne og få en 5-pak strømper fra BalderClothes i virkelig lækker kvalitet og i et design, som giver looket det sidste pift til festen, byen eller bare til sjov i hverdagen. Farverne spiller godt sammen uden at blive for meget. Du kan derfor give dit outfit et lille ekstra pift, og din hverdag et ekstra krydderi. Farverne fremgår moderne, og strømperne er produceret i slidstærkt materiale, så de holdbare. Strømperne er virkelig bløde og udført i 75% bomuld, 20% nylon og 5% elastan. Det giver en slidstærk strømpe, som er virkelig lækker at have på og føles utrolig let. De er altså det perfekte valg til en aften med fart på, og hvor det ikke skal være de klassiske sorte eller tennisstrømperne, som dukker frem! Understreg din stil, charme og selvtillid med disse strømper – Vi er helt vilde med dem, og har dem alle på her!  

Stilrene strømper i dansk design

Disse strømper skiller sig helt sikkert ud fra mængden. Slut med kedelige sorte og grå sokker. Her kommer der farve i hverdagen, som giver dig et ekstra kick, når du vågner om morgenen og tager dem på. De er lavet i dansk design, og samtidig med en kvalitet, der giver et slidstærkt produkt, som du kan få gavn af i flere år. Vi sørger for at levere lige til din hoveddør. Det eneste du skal gøre er at lægge strømperne i kurven, og lave en bestilling. Strømperne kan være med til at sætte den helt rette stil i dit outfit. Kombinér det eventuelt med en skjorte af samme farve, eller en lommeklud. God fornøjelse med produktet!  

Produktspecifikationer:

Materialer: 75% Bomuld, 20% Nylon, 5% Elastan Strømper 5-pak er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Strømper 5-pak: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Strømper 5-pak: 1. Er Strømper 5-pak modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Flerfarvet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.