T-shirt – Carbon Tee (10 stk.)

T shirt Carbon Tee
T shirt Carbon Tee Sort
T shirt Carbon Tee Hvid
T shirt Carbon Tee Denim
T shirt Carbon Tee Army Green

T-shirt – Carbon Tee (10 stk.)

4.4 out of 5

1.138,80 DKK

Carbon Tee er lavet med omtanke for at fremhæve det bedste i din figur. Med en carbon finish får du den bløde følelse af ny t-shirt, hver gang du hiver den frem fra klædeskabet.

  • Tætsiddende t-shirt
  • 95% bomuld, 5% lycra
  • Carbon finish for ekstra blødt materiale
  • OEKO-TEX 100 certificeret
Ryd

Beskrivelse

T-shirt – Carbon Tee

Savner du en god basic t-shirt til klædeskabet? Så tag et nærmere kig på vores t-shirt, Carbon Tee. Med en tætsiddende pasform og kortere ærmer end ved den traditionelle t-shirt model får du en t-shirt, der sidder rigtig godt til uden at være for afslørende. I lækker carbon finish er materialet lavet til at holde på følelsen af ny t-shirt. Denne model bevarer sin bløde finish og sin elastiske form, så den altid sidder godt, når du hiver den ud af skabet.

Find den i flere farver og udvid klædeskabet med en fin model, som passer til det meste. Læg mærke til, at denne model er længere end den klassiske t-shirt. Den egner sig derfor fint til low cut bukser eller til de korte overkroppe. Vores Carbon Tee består af 95% bomuld og 5% lycra. Denne kombination gør stoffet mere elastisk, så vores t-shirts får en bedre pasform.

Lækker finish og blød kvalitet

Med vores t-shirt, Carbon Tee, får du t-shirts med carbon finish, der holder din t-shirt blødere i længere tid. Slut med at bruge oceaner af miljøbelastende skyllemidler. Med Carbon Tee får du t-shirts, der holder sig bløde og lækre helt af sig selv. Med minimal pleje af dit tøj får du med carbon finish lækkert tøj, der holder sig lækkert. Stoffet er vævet nøje efter at give dig den bedste følelse, når du har din Carbon Tee på. Det giver stoffet en ekstra elasticitet og bedre komfort. Med ekstra øje for detaljerne får du en synlig, riet kant for en lækker visuel finish.

Denne model hører til i den lange ende, da modellen er designet til at gå et godt stykke ned over buksekanten på en regular buksemodel. Derfor er denne model ideel til dig, der er glad for at gå i løse bukser, hvor buksekanten sidder under taljen. Med korte ærmer og en tætsiddende form får du en lækker model, der klæder de fleste. Den er tætsiddende uden at være slim fit, så der er plads til lidt ekstra uden at t-shirten sladrer. T-shirten er rundhalset med smal halsrib, der gør denne model til den rigtig fin basic model til klædeskabet.

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Yderligere information

Størrelse

S – 10 stk., M – 10 stk., L – 10 stk., XL – 10 stk., 2XL – 10 stk., 3XL – 10 stk.

Farve

Hvid, Sort, Army Grøn, Denim

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

mattis justo fringilla luctus id, venenatis libero libero. id Nullam Curabitur libero