Available Filters
T-shirt-classic-tee
T-shirt – Classic Tee (10 stk.)

503,16 Kr.

503,16 Kr.

Vælg muligheder

T-shirt – Classic Tee (10 stk.)

503,16 Kr.

T-shirt i klassisk design i høj kvalitet til din garderobe. Husk dine basics med Classic Tee i rundhalset model med klassiske ærmer og længde, som passer til alle kropsformer.

  • Klassisk design
  • Rundhalset
  • OEKO-TEX 100 certificeret
  • Lækker økologisk bomuldsblanding for stærk og smidig kvalitet
Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

T-shirt – Classic Tee

Trænger du til at opdatere din garderobe med basics, så find en klassisk t-shirt i din størrelse her. Med Classic Tee får du t-shirten, som man kender den: løs pasform, rund hals og gode ærmer. Find den i flere farver her, og tilføj lidt ekstra til dit private sortiment af basics. Classic Tee kommer du ikke galt i byen med, for den passer alle kropstyper. Den runde hals egner sig især godt til mænd med smalle ansigter og runde eller smalle skuldre. Denne rundhalset Classic Tee kan du uden problemer sammensætte på kryds og tværs med det meste andet tøj, du gemmer i skabet. Gør en dårlig tøj-dag til en god en af slagsen. Køb nemme basics, som er let at hive frem, når det kniber med resten.

Find Classic Tee i klassiske neutrale farver, som passer godt til ethvert outfit. Om du er til baggy jeans eller slim chinos kan du til en hver tid smide en Classic Tee med rund hals over dig og stadig rocke din stil. Basics er det nye sort, der dur til det hele. Derfor er det vigtigt at have et godt sortiment at vælge imellem, så du kan matche dit tøj på kryds og tværs.

Lækker bomuldsblanding for god komfort

Med en god bomuldsblanding får du de lækre materialer kombineret på bedst mulig vis. Med den rette blanding af bomuld, viskose, polyester og lycra får du en bomulds t-shirt, der er blød og lækker, og som holder sin form selv efter flere vaske. Det fede ved basics er nemlig, at du kan hive dem frem, når alt andet fejler, og nemt kombinere dem med hvad end, du ellers har i tøjskabet. Derfor er Classic Tee lavet med omtanke for at holde sig lækker – også til de berygtede dårlige dage. God kvalitet rækker langt, og det gør Classic Tees også.

Classic Tee er som alt andet hos Balder Clothes lavet ud fra dansk design. Vi finder de bedste materialer til vores produkter, så det altid er en fornøjelse at iføre sig vores tøj. Vi har en passion for tøj – og det gælder også for vores Basics.

Yderligere information

Størrelse

XS – 10 stk., S – 10 stk., M – 10 stk., L – 10 stk., XL – 10 stk., 2XL – 10 stk., 3XL – 10 stk.

Farve

Hvid, Sort, Ask, Antracit

All search results