T-Shirt – Classic V-neck (10 stk.)

550,00 Kr.

550,00 Kr.

Vælg muligheder

T-Shirt – Classic V-neck (10 stk.)

550,00 Kr.

Classic V-Neck i simpelt design og høj kvalitet. Perfekt supplement til udvalget af basics i dit klædeskab, hvis du gerne vil have noget enkelt, som alligevel har en detalje eller to.

  • Klassisk V-udskæring
  • 100% enzymvasket kvalitetsbomuld
  • OEKO-TEX 100 certificeret
  • Enkelt design i lækker kvalitet
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

T-Shirt – Classic V-neck

Derfor skal du vælge T-shirt Classic V-Neck

V-Necks kom frem i 1960’erne, fordi man savnede at kunne have en t-shirt indenunder en trøje. Med en Classic V-Neck t-shirt kunne man undgå den dobbeltkant, som man ellers fik med en Round Neck t-shirt. V-Necken er altså betydeligt yngre end Round Neck, der tidligere var brugt i militæret. Derfor forbinder man ofte V-Neck t-shirts som en mere moderne udgave af Round Neck.

Nogle folk sværger til V-Necks, hvor andre sværger til Round Necks (eller Crew Neck, som den også går under). Andre nyder begge ikoniske designs. Det handler primært om en smagssag, men der er faktisk også en forskel på, hvilket look du får med en V-Neck eller en Round Neck.

T-shirt Classic V-Neck er god til dig, der har et bredt ansigt og/eller en bred krop. V-udskæringen fjerner fokus fra de brede dele på din krop og sætter fokus på midten af din krop. Den smalle form i udskæringen tilføjer ”ekstra” til ansigtet, hvorfor det også kommer til at se smallere ud. En Round Neck er derimod bedre til dig, der har et aflangt og smalt ansigt og runde eller smalle skuldre. Her giver den runde udskæring nemlig mere fylde.

Virker begge designs for dig, så har du nok lagt mærke til, at du får et mere afslappet look med en Round Neck, og et lidt mere formelt look med en V-Neck. Det kunne skyldes, at man med Classic V-Neck får samme illusion som ved poloshirts eller skjorter. Men det kommer selvfølgelig også helt an på, hvordan t-shirten ellers ser ud.

Basics til klædeskabet

Basics er gode at have i klædeskabet. De kan være med til at skabe en ideel balance i et ellers detaljeret eller spraglet outfit. Har du en dårlig tøj-dag, hvor alt det bedste er til vask, så kan basics redde det hele. I et tidløst og enkelt design passer basics til det meste, hvorfor det typisk går hen og bliver en sikker vinder hver gang. T-shirt Classic V-Neck har kvalitet efter 100% kæmmet og enzymvasket bomuld, der giver den langvarige, bløde følelse, som vi går efter i bomuldsprodukter. T-shirten er lavet i bomuld med en lycra rib for at give en ekstra elasticitet til stoffet.

Find din næste t-shirt hos Balder Clothes – vi fører dansk design i høj kvalitet.

Yderligere information

farve

Hvid, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results