T-shirt – Deep V-neck (10 stk.)

T-shirt – Deep V-neck i sort design
T shirt Deep V neck Sort
T shirt Deep V neck Oxford Grå
T shirt Deep V neck Hvid

T-shirt – Deep V-neck (10 stk.)

4.3 out of 5

718,80 DKK

Skil dig ud med en t-shirt, der går skridtet længere. Med en T-shirt Deep V-Neck får du en dybere udskæring som en ekstra, fed detalje, der giver et personligt strejf til et ellers ikonisk stykke tøj.

  • 85% bomuld, 15% viskose
  • Enzymvasket bomuld
  • OEKO-TEX certificeret
  • Dyb V-udskæring
Ryd

Beskrivelse

T-shirt – Deep V-neck

Tilføj lidt ekstra personlighed til dine basics, og skil dig ud fra alle de andre, der også nyder en god t-shirt. Vi kender den klassiske t-shirt fra stilikoner som James Dean og den unge udgave af Marlon Brando. Der har været mange t-shirts igennem årene siden da, så hvad med at ryste posen lidt og give det et nyt go?

Med vores model T-shirt Deep V-Neck får du et ekstra twist på en ellers klassisk model. I et simpelt design har du ærmer og længde, som du kender dem. I stedet for den ikoniske runde hals, får du her en V-udskæring, der går ud over det sædvanlige. Vær med på moden med en Deep V-Neck, der samtidig ikke er dyb nok til at være upassende på kontoret. Pep dit business casual op med en Deep V-Neck og et par lækre jeans. Vær lidt preppy med et par sejlersko eller et par chinos.

Moderne model på et ikonisk design

Mærk den lækre kvalitet i denne T-shirt Deep V-Neck, der med en lækker bomuldsblanding har den helt rette føling. Det bløde stof lægger sig flot på kroppen, og det holder sig blødt tøjvask efter tøjvask. Hos Balder Clothes går vi op i stil, modetrends og kvalitet. Derfor håndplukker vi de bedste produkter til dig. Med danske designs og lækre materialer kommer du aldrig galt i byen med tøj fra Balder Clothes.

V-Necks er dedikeret til dig, der gerne vil have noget ekstra ud af tøjet og ud af dit visuelle udtryk. Det er en særlig god model til dig, der er lille og bred, og som gerne vil have en illusion af en smallere figur. V-udskæringen skaber et blikfang, der giver et højere udtryk. Den drager drager fokus væk fra de brede skuldre eller det brede ansigt. Er du høj, bred og/eller meget trænet kan Deep V-Neck også være god til din figur, da det tager fokus væk fra mullerne og mod dit ansigt i stedet. V-udskæring tilføjer mere elegance til outfittet end den mere klassiske, rundhalsede udgave, og drager fokus til dit ansigt. Find en V-Neck t-shirt i din størrelse her, og bestil allerede i dag – så har du den leveret inden for ganske få dage.

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Yderligere information

Størrelse

S – 10 stk., M – 10 stk., L – 10 stk., XL – 10 stk., 2XL – 10 stk.

Farve

Sort, Hvid, Oxford Grå

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

lectus luctus facilisis Praesent ipsum sit at dolor. Aliquam ut ut