T-Shirt – Langærmet stretch tee (10 stk.)

Prøv vores lækre T-shirt Langærmet Stretch Tee i blød bomuldsblanding for ekstra smidigt stof. Mix og match med chinos, jeans, blazer eller læderjakken. T-shirten er i et casual design, der passer til et hvert outfit.

  • Blød og smidig bomuldsblanding
  • 77% bomuld, 15% viskose, 8% elastan
  • God kvalitet
  • OEKO-TEX 100 certificeret

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

T-Shirt – Langærmet stretch tee

Nyd dine yndlings basics i en langærmet variant. Med T-shirt Langærmet Stretch Tee får du det klassiske design ved en Round Neck t-shirt i en langærmet udgave. Så behøver du ikke at gå ned på dit favorit design, bare fordi vejret er blevet koldere. Den lækre kvalitet er ikke til at tage fejl af, og du vil nyde at smide din langærmede på – tøjvask efter tøjvask. Mix den med dine andre yndlingsgenstande, for denne basic virker til det meste andet i dit klædeskab. Om du er til en preppy eller business stil, eller der skal lidt mere rock og rul, street og grunge til at gøre dig glad, så passer denne basic ind i dit klædeskab. Nyd altid at have noget at tage på, uanset hvor stor en tøjkrise, du befinder dig i. Med gode, solide basics har du altid en, der kan redde dit outfit.

Vores model T-shirt Langærmet Stretch Tee kan bruges året rundt uanset vejr. Køb den i en størrelse for stor, og brug den uden på din t-shirt eller skjorte i de lyse sommernætter. Brug den om vinteren under en blazer eller under en sweatshirt for ekstra varme. Den er også perfekt i foråret og efteråret, hvor overgangsvejret er svært at finde ud af. Her er du sikker på, du altid har en lun base, selvom du tager jakken af og på.

T-shirt Langærmet Stretch Tee

Vores langærmede model er lavet i dansk design i en lækker bomuldsblanding. I denne stretch-variant kan du nemt købe den i en lidt strammere størrelse, så du kan få et lidt mere preppy look. Det giver en god kontrast til det ellers vanlige, løse look, man nemt får med en langærmet tee. Med den lækre kvalitet og det bløde materiale gør det ikke noget, at stoffet kommer helt tæt på.

Nyd et casual look med denne stretch tee, eller spice det op med nogle fede detaljer fra accessories, bukser, sko eller jakke. Udvid dit udvalg af basics, så du altid har noget lækkert at tage på. Gør dit klædeskab nemt for dig selv, så du kan plukke de bedste ting ud hver dag.

farve

Hvid, Sort, Oxford Grå

stoerrelse

S – 10 stk., M – 10 stk., L – 10 stk., XL – 10 stk., 2XL – 10 stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.