T-Shirt – Langærmet turtle neck tee (10 stk.)

4.4 out of 5

Trend din stil lidt op med en langærmet Turtle Neck Tee, og få et sofistikeret look, der giver et ekstra unikt strejf til dagens outfit. Denne model er i et løst design for et afslappet look.

  • Bomuld og viskose for et blødt stof
  • Løst design
  • Trendy rullekrave
  • OEKO-TEX 100 certificeret

1.498,80 DKK

Ryd

1 dags levering

På hverdage

19,- fragt

Fri fragt for over 499,-

30 dages ombytning

14 dages fuld returret

Gratis ombytning

Gælder alle skjorter

Sikker & nem betaling online

usp kortbetaling

Beskrivelse

T-Shirt – Langærmet turtle neck tee

T-Shirt – Langærmet turtle neck tee- Skal du have en lidt ekstra preppy stil med en vis kant af attitude? Så gå på opdagelse i vores langærmet Turtle Neck Tee. Her får du et subtilt strejf af lækker kvalitet og moderigtigt gåpåmod. Turtle Neck Tee er til dig, der gerne vil have en enkel overdel, hvor der alligevel sker lidt mere end det sædvanlige. Med en lækker rullekrave og brede kanter på ærmerne får du et gennemført og modent look. Så er det op til dig at sammensætte det med noget skævt eller stilet og tilføje det ekstra pust af business casual eller flabet street style. Turtle Neck Tee er blandt vores sortiment af langærmede t-shirts, og er klart den med mest personlighed. Samtidig har den en basic alsidighed, der gør den nem at tage på til de fleste outfits.

Tilbage på moden med en Turtle Neck Tee

Den langærmede Turtle Neck Tee blev særlig populær i 70’erne. Her nød ikoner som den altid populære Steve Jobs at bære denne særprægede langærmede t-shirt. Rullekraven giver ikke blot lidt ekstra varme på halsen i de kolde vintermåneder, men også et ekstra sofistikeret look. Det er, som om man med rullekraven får et ekstra markant udtryk, der indgyder tillid og intelligens. Rullekraven er blevet genfortolket adskillelige gange, men der er ingen tvivl om, at denne model med den subtile Turtle Neck er et moderigtigt udtryk, der sent bliver udateret. Vi tør snarere sige, den har fået et grundigt comeback, der har gjort den til en fast del af klædeskabet.

Turtle Necks er igen blevet et ikonisk udtryk i mange klædeskabe, da de gjorde deres genkomst i den nyeste mode. Vores t-shirt langærmet Turtle Neck Tee er i et klassisk og tidløst design, der har den rette vibe af sofistikeret minimalisme, der klæder enhver. Bær den med jeans eller chinos og nyd et outfit inspireret af klassisk herremode. Vil du et par nyk op af den formelle rangstige, så bær den sammen med et jakkesæt eller en blazer og et par lækre sko. Tilføj en klassiker til dine basics, og miks og match med jakkesæt, chinos, jeans, blazere og lækre accessories.

Find din langærmet t-shirt Turtle Neck Tee her hos Balder Clothes.

Se også vores store udvalg af Polo og T-shirts

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Yderligere information

Størrelse

XS – 10 stk., S – 10 stk., M – 10 stk., L – 10 stk., XL – 10 stk., 2XL – 10 stk., 3XL – 10 stk.

Farve

Hvid, Sort, Navy-Blå, Antracit, Burgundy

×