Tailormade – Skjorte blå & hvid

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Tailormade – Skjorte blå & hvid

99,00 Kr.

Denne skjorte er udført i en ekstraordinær materialesammensætning af bomuld og silke, der giver et ekstra lækkert look, og god feeling.

♦ Dansk Design
♦ Modernfit
♦ Vendbar handcuff knap
♦ Kan isættes manchet-knapper
♦ Bomuld 75%, Silke 25%
♦ God til kontoret og fest!

Farve
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Tailormade – Skjorte blå & hvid

Er du til skjorter med stil, elegance og et klassisk look, er denne blå/hvide stribet skjorte fra BalderClothes helt sikkert noget for dig. Er du vant til almindelige skjorter, der ikke gør noget godt for din anatomi, er der en fagre ny verden, der åbner sig for dine øjne. Den blå stribet skjorte her er fremstillet i 75% bomuld og 25% og er skræddersyet, så den sidder helt perfekt til og føles lækker og dejlig at have på. Den er lavet i modernfit pasform, som er helt efter tidens tendenser, så du ser knivskarp ud. Skjorten er udviklet med de populære dual knapper, og hand cuff knappen kan vendes, samtidig med at der også kan tilføjes manchetknapper.

Den blå stribet skjorte her er skabt af vores passionerede skrædder, som vi har valgt på grund af sin tilgang til designet af en skjorte, der bare skal sidde som smurt. Du får her en virkelig prægtig skjorte, der kan bruges ved alle lejligheder, og de blå og hvide vertikale striber giver den et macho look, og en friskhed, som ikke fås ret mange steder. Vil du skille dig ud fra mængden, så prøv denne skræddersyede skjorte med helt unik pasform til den kræsne køber.

 

Tailormade – Skjorte i kvalitet og dansk design

Vores Tailormade kollektion er kendt for den høje kvalitet og det helt rette snit. Pasformen er helt perfekt, og den generelle tilbagemelding er positiv blandt vores mange kunder. Det blå stribet skjorte har et klassisk look, der står godt til et par habitbukser eller til et helt jakkesæt. Med et sort slips kan du ligeledes skabe den rette stil på kontoret, eller det vigtige forretningsmøde. Det danske design skinner klart og tydeligt igennem i designet. Men en moderne nordisk stil kan du for alvor skabe den stil, du ønsker.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: Bomuld 75%, Silke 25%
Farve: Blå / Hvid
Tailormade kollektion

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results