Tailormade – Skjorte blå

Denne skjorte er noget af et kunstværk, som er udført i en utrolig og yderst behagelig materialeblanding som består af bomuld, silke og uld.

♦ Dansk Design
♦ Modernfit
♦ Vendbar handcuff knap
♦ Kan isættes manchet-knapper
♦ Bomuld 70%, Silke 20%, uld 10%
♦ God til kontoret og fest!

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Tailormade – Skjorte Blå

Her får du en klassisk herreskjorte i blå med vertikale, hvide striber fra krave til buks. Denne Tailormade skjorte blå er en virkelig flot og lækker skjorte i en rigtig god kvalitet, som består af flere typer stof – 70% bomuld, 20% silke og 10% uld. Du får rigtig meget skjorte for pengene, som især er velegnet til jobbet, hvor du gerne vil tages seriøst. Den udstråler magt og har en skarp glød af karismatisk arrogance, som gør den ekstremt maskulin. Det er en fantastisk skræddersyet skjorte i modernfit pasform, som sidder lækkert til, og har dual knapper med vendbar hand cuff knap, så du kan isætte manchetknapper.

Den kommer i et relativt tykt stof, men evner at holde sin coolness og ikke være for varm. Selv på en hed sommerdag, formår den at komme af med varmen. Det vidner om, at den er designet til en lang arbejdsdag eller kan bruges til fest. Den besidder rigtig meget power, og er sexet på samme tid. Den kan klart anbefales til din ønskeliste hvis du leder efter en skjorte i forbløffende skarp kvalitet til små penge.

 

Kvalitet og Dansk design

Skjortne er en de laf vores Tailormade kollektion, der altid leverer varer af højeste kvalitet. Du skal derfor ikke bekymre dig om kvaliteten, og dermed i stedet lægge mærke til de designmæssige detaljer. Hvis du finder dette interessant, så er vi sikre på, at dette er det rette produkt for dig. Vi er sikre på at denne skjorte holder det høje niveau som vi beskriver her. Du får en unik designoplevelse, og samtidig en skjorte der kan bruges til mange forskellige lejligheder. Det handler om at kombinere den korrekt, så du får mange forskellige anvendelsesmuligheder ud af det.

 

Produktspecifikationer:

Materialer: 70% Bomuld, 20% Silke, 10% Uld
Farve: Blå
Skrædder: Tailormade

Vægt 0,05 kg
Farve

Blå

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.