Tailormade – Skjorte hvid silke

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Tailormade – Skjorte hvid silke

99,00 Kr.

Den hvide skjorte er lettere ‘shiny’ og har indtrykt et flot mønster i stoffet.

♦ Dansk Design
♦ Modernfit
♦ Vendbar handcuff knap
♦ Kan isættes manchet-knapper
♦ Bomuld 60%, Silke 40%
♦ God til kontoret og fest!

Farve
Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Tailormade – Skjorte hvid silke

Her får du en uovertruffen lækker skjorte, der er skræddersyet og udviklet med et godt design og omtanke for at ramme ånden i tidens trend. Det er en klassisk hvid skjorte i 60% bomuld og 40% silke, som giver en helt utrolig og dejlig fornemmelse at have på. Skjorten krøller ikke, og holder sit cool look hele dagen. Skjorten kan bruges til alt fra fødselsdag hos svigermor, til det store forretningsmøde, hvor en potentiel kunde skal landes. En hvid skjorte i silke er skræddersyet og er i den unikke pasform modernfit. Der er dual knapper på, og hand cuff knappen vendes, så det er muligt at tilføje manchetknapper.

Er du til en silkeblød fornemmelse, sensualitet og et yndefuldt og alligevel macho look, er denne skjorte et must have i din garderobe. Den kan give enhver mand masser af selvtillid og brede skuldre, da den skiller sig rigtig godt ud med de sorte knapper og smukke finish, som gør skjorten helt unik. Det her er kvalitet og ekstravagance der passer ind i enhver mands garderobe.

Alle mænd skal have en hvid skjorte i silke i klædeskabet

Overskriften er måske lidt provokerende, men vi mener det faktisk. Hvis du skal til en rund fødselsdag, barnedåb eller måske endda bryllup, så skal du simpelthen have en lækker hvid skjorte i dit klædeskab. Sammen med det rette slips eller butterfly kan du skabe et klassisk look, der er behov for til fine højtideligheder. Kombiner skjorten med et par sorte eller grå bukser, eller brug skjorten under habitten.

Skjorten er produceret i 60% bomuld og 40% silke, hvilket skaber den helt rette sammensætning til en lækker skjorte. Materialet giver et godt fald i skjorten, og er samtidig meget behagelig at have på. Vi anbefaler, at du prøver denne skjorte, da kvaliteten virkelig skal mærkes.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: 60% Bomuld, 40% silke
Farve: Hvid
Tailormade kollektion

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results