Tailormade – Skjorte hvid

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Tailormade – Skjorte hvid

99,00 Kr.

Denne hvide skjorte er et kunstværk i sig selv! Den klassiske hvide skjorte er udført i en lettere ‘mat-hvid’ farve, som gør det rigtig godt med de sorte håndsyet sting langs ærmerne og kraven!

♦ Dansk Design
♦ Modernfit
♦ Bomuld 75%, polyester 25%
♦ God til kontoret og fest!

Farve
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Tailormade – Skjorte hvid

Denne klassiske hvide skjorte er et sikkert hit for dig, der gerne vil have en lækker hvid skjorte, der kan bruges til alt. Den er helt ideel til store fester, men er også perfekt til det vigtige møde på jobbet, hvor du godt må udstråle kompetence og overblik. Der hviler rigtig meget selvsikkerhed på skuldrene af denne skræddersyede skjorte fra BalderClothes. Den er fremstillet af den bedste og mest detaljeorienterede skrædder, som vi nøje har udvalgt til at sy dette unikum af en skjorte.

Skjorten her er lavet i 75% bomuld og 25% polyester. De sorte knapper og de sorte sting på kraven giver et sexet macho look, som udstråler magt og selvtillid. Der er kælet for de små detaljer, og har en perfekt pasform. Du har ikke haft en rigtig skjorte på, før du har prøvet denne skræddersyede skjorte fra BalderClothes, som er rendyrket kvalitet hele vejen igennem.

 

Hvid skjorte til hverdag og fest

En hvid skjorte er et must i hver mands klædeskab. En klassisk skjorte, som har været at finde i skabet hos de fleste mænd i generationer. Det er en nødvendighed til nogle af de store begivenheder i livet som f.eks. bryllup, guldbryllup eller konfirmation. Det er ligeledes let at kombinere en hvid skjorte med andre elementer, der kan skabe liv i din påkædning. F.eks. en farverig butterfly kan give det hele rette look til et bryllup. Skjorten kan også bruges under jakkesættet, da den ikke tager for meget fokus, men samtidig er stilren og klassisk. Tag et kig nærmere på detaljerne i skjorten, og du vil blive overrasket. Skjorten er fra vores premium tøjlinje Tailormade, der står for dansk design og god kvalitet.

 

Produktspecifikationer:

Materiale: 75% Bomuld, 25% Polyester
Farve: Hvid
Tailormade kollektion

Yderligere information

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results