Ternet Butterfly rød

Original price was: 199,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bundet – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

6 på lager

Ternet Butterfly rød

Du kan købe en ternet butterfly i rød, lige her hos BalderClothes. Vi har et stort og bredt sortiment af forskellige butterflies hos BalderClothes. En butterfly er et absolut must-have i garderoben og kan være med til at pifte ethvert outfit op – både til hverdag og til fest. Butterflien er gennem tiden blevet redesignet og har igen fundet vejen ind i moden. Hvis du vil fremvise et klassisk, stilfuldt og alligevel moderne outfit, så kan en butterfly være det perfekte accessories. En ternet butterfly i rød kan med sikkerhed være med til at give dig et super lækkert og eksklusivt look. Her får du en ternet butterfly i en super lækker rød farve. Den røde/bordeaux farve er en klassisk nuance indenfor herremode. Derfor kan du let kombinere denne fantastiske butterfly med andre styles, nuancer og farver. De flotte tern er med til at pifte et hvert outfit op, så du kan style op og ned som det passer dig. Alle vores butterflies er pre-bundne, så du slipper for at bruge tiden på at binde den perfekte, skarpe knude. Vores butterflies fremstilles i en super lækker kvalitet. Det betyder at du får en butterfly i et lækkert design, som holder forment og altid ser knivskarp ud. Butterflyen er uden tvivl et accessories du skal have i din garderobe. Det er en perfekt mulighed for at udtrykke din personlige stil og kan sagtens bruges i hverdagen og til fest. Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af tøj til den moderne mand.

Se vores store udvalg af skjorter

. Ternet Butterfly rød er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Ternet Butterfly rød: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Ternet Butterfly rød: 1. Er Ternet Butterfly rød modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.