Ternet slips – Blå og sølv

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

Dette slips med grå og blå farver giver et råt og køligt udtryk til et klassisk jakkesæt i sort med tilhørende hvid skjorte!

  • Fremstillet i 100% silke
  • Dansk design
  • Håndlavet
  • Køligt og maskulint!
  • Velegnet til både hverdag og til fest
  • 8 cm bredt og 150 cm langt

7 på lager

Ternet slips blå og sølv

Ternet slips blå og sølv – Hvis du er til et mere koldt og råt udtryk, så vil dette slips helt sikkert være noget for dig! De forskellige blå og turkise farver i slipset, giver et maskulint look, samtidig med at de kølige grå nuancer gør det minimalistisk og rent. Dette turkis slips er til manden, der er vild med de blå farver, og som gerne vil sætte et fint præg på sit outfit, uden at det bliver for meget.

Et lækkert materiale – Silke!

Udført i silke får du et slips og en lommeklud i lækker kvalitet, hvor det tydeligt kan ses, at der virkelig er kælet for detaljen. Kombinationen af de to materialer gør, at mønsteret i slipset bliver fremhævet på bedste vis, og især i lyset kan stoffets fine tekstur ses. Slipset kan sagtens bruges både til hverdag og til fest, hvor vi anbefaler, at det sættes sammen med tøj, der passer til lejligheden. På kontoret kan det fx holdes simpelt ved at blive sat sammen med en klassisk hvid skjorte.

Et slips i lækre blå nuancer

Vores turkis ternet slips og lommeklud i flotte blå farver udstråler maskulinitet og stil. Farvekombinationen giver slipset et mere køligt udtryk, og vi anbefaler derfor, at det sættes sammen med skjorter i lignende farver. For at slipset og farverne ses bedst, vil vi anbefale, at det kombineres med en helt hvid skjorte eventuelt med en sort blazer over for virkelig at holde fokus på det kølige og sofistikerede look. Kan man godt lide at tilsætte lidt ekstra fine detaljer til sit outfit, så anbefaler vi, at man kombinerer slipset med en fin klassisk sølv slipsenål og tilsvarende sølv manchetknapper. Så vil du uden tvivl ramme plet med et stilrent look til din næste fest eller arrangement.

Kombiner eventuelt dette Ternet slips blå og sølv med en af vores Skjorter

. Ternet slips – Blå og sølv er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Ternet slips – Blå og sølv: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Ternet slips – Blå og sølv: 1. Er Ternet slips – Blå og sølv modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå, Sølv

Farve

Blå, Sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.