Ternet slips – Guld og orange

guld og orange slips

Ternet slips – Guld og orange

4.4 out of 5

249,00 DKK

Et slips i varme orange og gyldne farver der kan bruges både til sommerens fester og til efterårets festlige begivenheder, og som giver et skarpt og lækkert look!

  • Dansk design
  • Håndlavet
  • Lavet i 50% polyester og 50% silke
  • Varmt og lækkert!
  • Velegnet til kontoret og til fest
  • 8 cm bredt og 150 cm langt
Tilgængelighed: Kun 7 tilbage på lager (kan bestilles som restordre) Kategorier: ,

Beskrivelse

Ternet slips Guld og orange

Ternet slips guld og orange – Et varmt og orange ternet slips for et lækkert og stilfuldt udtryk! Designet og farverne i dette slips giver det et lækkert og sofistikeret udtryk, der kan bruges til mange forskellige begivenheder. Med en hvid skjorte og en sort blazer fremhæves de flotte nuancer i slipset på bedste vis, da det står i flot kontrast til slipsets skarpe farver.

Udført i polyester og silke får slipset et luksuriøst udtryk, og det ternede mønster tilfører lidt kant og maskulinitet til en ellers varm farvekombination. Det danske design afspejler kreativitet og kvalitet, og det ses tydeligt i slipsets mønster, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

For et mere professionelt udtryk, anbefaler vi en hvid skjorte, der stadigvæk vil give slipset den opmærksomhed, det fortjener, samt sætte lidt ekstra kulør på hverdagen, uden at det bliver for meget!

Et varmt slips til både sommer og efterår

De varme orange nuancer i slipset gør, at det kan anvendes til både sommerens og efterårets fester. Hvis man er til ekstra detaljer og tilbehør, anbefaler vi, at slipset styles med en guld slipsenål, som også gør sig godt praktisk. For et ekstra lille touch som prikken over i’et til looket, foreslår vi desuden, at der tilføjes et lækkert sæt manchetknapper i samme type metal. De lækre gulddetaljer vil desuden komplementere de gyldne farver i slipset super fint.

For et anderledes udtryk kan slipset sagtens sammensættes med en skjorte i en lys farve, som fx en gul, der vil stråle flot på en klar sommerdag og sætte et lækkert præg, hvis man er solbrun. For et varmere udtryk anbefaler vi, at slipset sættes sammen med en skjorte i en mørkere farve, der vil fremhæve de flotte orange toner i slipset.

Kombiner eventuelt dette Ternet slips guld og orange med en af vores Slipsenåle og Skjorter 

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

justo Lorem ut Donec leo venenatis at lectus elementum