Ternet slips – hvid og blå

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

12 på lager

Ternet slips hvid og blå

Ternet slips hvid og blå – Er du modig, og har du vovet dig ud i et lyst jakkesæt til festen? Så har vi slipset, du skal have på til det! Vores elegante ternede slips i lyse nuancer passer perfekt til et lyst jakkesæt i hvid eller grå toner, og med de blå toner i slipset tilføres der lidt ekstra spil til det elegante look. Med dette slips kan du helt sikkert skabe dit eget udtryk og få lidt ekstra opmærksomhed til festen på trods af slipsets dæmpede farver. Det ternede slips er lavet i lækker kvalitet og er 100% silke, som giver det et behageligt udtryk. De fine tern giver slipset et luksuriøst touch, og de forskellige farver komplementerer hinanden godt. Som vores øvrige slips er dette også håndlavet og selvfølgelig dansk design, som giver slipset et moderne og tidsløst udtryk. Vil du skabe ekstra fokus på de blå nuancer i slipset, anbefaler vi, at du sammensætter det med tilbehør i lignende farver, som gør dit look fuldendt og stilrent.

Et ternet slips til et lyst jakkesæt

Essensen i dette slips er de lyse farver og de blå toner. Det ternede slips gør sig godt til sommerens mange fester, hvor det sat sammen med en klassisk hvid skjorte fremhæver en flot solbrun hud. Skal der tilføjes lidt ekstra lækkert til looket, anbefaler vi en vest i en lys grå farve, som fremhæver de dæmpede farver i slipset på elegant vis, uden at det bliver for meget. Slipset gør sig også super fint til et klassisk sort jakkesæt, hvis man ikke er så meget til det lyse udtryk. For en ekstra flot finish anbefaler vi vores slipsenåle i sølv, som både giver dit look et sofistikeret og klassisk præg, samtidig med at det selvfølgelig bliver siddende, hvor det skal.

Kombiner eventuelt dette Ternet slips hvid og blå med en af vores Slipsenåle og Skjorter

. Ternet slips – hvid og blå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Ternet slips – hvid og blå: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Ternet slips – hvid og blå: 1. Er Ternet slips – hvid og blå modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå, Hvid

Farve

Blå, Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.