Ternet slips – lilla og pink

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

7 på lager

Ternet slips – lilla og pink

Ternet slips lilla og pink – Dette lækre slips tilfører lidt ekstra til dit look med det spraglede mønster. Så hvis du godt kan lide at skille dig ud, og hvis du er træt af altid at have slips på i de samme farver, så anbefaler vi vores ternede slips med de lilla og pink farver. Farverne komplementerer hinanden flot, og hvis du vil gå hele vejen, anbefaler vi at du sammensætter slipset med den fine tilhørende lommeklud. For et mere klassisk udtryk anbefaler vi, at du vælger tilbehør i mere nedtonede farver, dette kunne fx være en flot sølv slipsenål, der ikke fjerner fokus fra slipset.

Lommeklud og slips i høj kvalitet

Både slipset og lommekluden er lavet i en blanding af polyester og silke, der gør det super lækkert og giver begge dele et luksuriøst udtryk. Mønsteret understreger på fineste vis materialets høje kvalitet, og farverne står flot i lyset. Slipset og lommekluden er håndlavede og af dansk design, som sikrer den høje kvalitet og et tidsløst design, der kan bruges igen og igen.

Et vovet slips til den modige mand

Farverne i dette slips falder udenfor de vante rammer med blå og røde farver, og vi anbefaler dette slips til en mand, der har lyst til at skille sig lidt ud fra mængden. En mand som tør bevæge sig ud i noget nyt, og som ikke er bange for at bære de pink og lilla farver i sit outfit. Slipset gør sig super godt til den klassiske hvide eller sorte skjorte, hvor de flotte farver kommer bedst til udtryk. Uden at overdrive det vil vi, hvis man er lidt mere modig og til et mere vovet look, anbefale en skjorte i samme farve som en af dem, der optræder på slipset, dette kunne fx være den dybe bordeaux, som ikke er lige så fremtrædende som de øvrige farver.  

Kombiner eventuelt dette Ternet slips lilla og pink med en af vores Slipsenåle og Skjorter

. Ternet slips – lilla og pink er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Ternet slips – lilla og pink: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Ternet slips – lilla og pink: 1. Er Ternet slips – lilla og pink modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring

Vægt 0,05 kg
Farve

Lilla, Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.