Ternet slips m. klud – Retro

ternet slips

Ternet slips m. klud – Retro

4.1 out of 5

249,00 DKK

Kan du godt lide et lækkert slips med et mere sofistikeret og et lidt retro udtryk? Så er dette ternede slips lige noget for dig!

  • Dansk design
  • Håndlavet
  • Lavet i 50% silke og 50% polyester
  • Retro og stilsikkert!
  • Velegnet til både kontor og fest!
  • 8 cm bredt og 150 cm langt
Tilgængelighed: Kun 7 tilbage på lager (kan bestilles som restordre) Kategorier: ,

Beskrivelse

Ternet slips m klud – Retro

Ternet slips m klud – Dette slips er til manden, der godt kan lide et lidt mere retro udtryk. Med de fine tern og de krydsende ligner har slipset det helt rigtige look til en mand, der har styr på den old school stil!
For et simpelt og sikkert look anbefaler vi, at dette slips bæres med en hvid skjorte På denne måde, sættes der mere fokus på de lækre farver.

Vores orange retro slips og lommeklud er lavet i en blanding af 50% silke og 50% polyester. Dette signalerer højt kvalitet og klasse. Med det danske design får du et kreativt og nytænkende udtryk, som klart kan ses i mønstreret og sammensætningen af de forskellige farver.

Symmetrien i dette slips gør, at det bliver skarpt og lækkert at se på. Samtidig komplimenterer de flotte farver hinanden på bedste vis. Den blå farve skaber et gennemgående udtryk og sikrer, at farverne på dette slips bliver kædet fint sammen. Mønstreret i slipset bliver fint fremhævet i lyset, hvor man virkelig kan se detaljerne i stoffet.

Ternet slips m klud – Et lækkert slips til et casual look

Stilen i dette orange retro slips er ikke til at tage fejl af! Det er old school, retro og super sofistikeret. Dette slips er i særdeleshed velegnet til en dag på kontoret eller til forretningsmøder, hvor ens look gerne må udstråle stil. Vi anbefaler, at dette slips sættes sammen med en klassisk hvid skjorte og en lækker strik i en dæmpet farve for et mere afslappet look. Skal man til fest kan slipset også sagtens bruges til et sort jakkesæt, eller måske et i en grå tone for et anderledes udtryk. Den tilhørende lommeklud komplementerer slipset flot og sætter virkelig fokus på mønsteret og farverne i begge dele. For ikke at fjerne opmærksomheden fra det retro udtryk og de lidt mere dybe farver, anbefaler vi, at resten af outfittet holdes i mere simple farver.

Kombiner eventuelt dette Ternet slips m klud med en af vores Slipsenåle og Skjorter 

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: