Ternet slips m. klud – Retro

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

4 på lager

Ternet slips m klud – Retro

Ternet slips m klud – Dette slips er til manden, der godt kan lide et lidt mere retro udtryk. Med de fine tern og de krydsende ligner har slipset det helt rigtige look til en mand, der har styr på den old school stil! For et simpelt og sikkert look anbefaler vi, at dette slips bæres med en hvid skjorte På denne måde, sættes der mere fokus på de lækre farver. Vores orange retro slips og lommeklud er lavet i en blanding af 50% silke og 50% polyester. Dette signalerer højt kvalitet og klasse. Med det danske design får du et kreativt og nytænkende udtryk, som klart kan ses i mønstreret og sammensætningen af de forskellige farver. Symmetrien i dette slips gør, at det bliver skarpt og lækkert at se på. Samtidig komplimenterer de flotte farver hinanden på bedste vis. Den blå farve skaber et gennemgående udtryk og sikrer, at farverne på dette slips bliver kædet fint sammen. Mønstreret i slipset bliver fint fremhævet i lyset, hvor man virkelig kan se detaljerne i stoffet.

Ternet slips m klud – Et lækkert slips til et casual look

Stilen i dette orange retro slips er ikke til at tage fejl af! Det er old school, retro og super sofistikeret. Dette slips er i særdeleshed velegnet til en dag på kontoret eller til forretningsmøder, hvor ens look gerne må udstråle stil. Vi anbefaler, at dette slips sættes sammen med en klassisk hvid skjorte og en lækker strik i en dæmpet farve for et mere afslappet look. Skal man til fest kan slipset også sagtens bruges til et sort jakkesæt, eller måske et i en grå tone for et anderledes udtryk. Den tilhørende lommeklud komplementerer slipset flot og sætter virkelig fokus på mønsteret og farverne i begge dele. For ikke at fjerne opmærksomheden fra det retro udtryk og de lidt mere dybe farver, anbefaler vi, at resten af outfittet holdes i mere simple farver.

Kombiner eventuelt dette Ternet slips m klud med en af vores Slipsenåle og Skjorter

. Ternet slips m. klud – Retro er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Ternet slips m. klud – Retro: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Ternet slips m. klud – Retro: 1. Er Ternet slips m. klud – Retro modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.